Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.A.E. U21 Magyarország U21
doc8 Tactiek A1R
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
41.8 gemiddelde waardering 60.2
good Schieten excellent
average Passen excellent
average Verdedigen very good


4e minuut.
Tábori is nu in balbezit. Tábori geeft de bal voor. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer geeft een lange en hoge pass. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi is nu in balbezit. Gyurkovits maakt een afschuwelijke overtreding. Gyurkovits is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Lajtai verovert de bal door een tackle van achteren. Lajtai passt de bal zonder na te denken. Kövecses is nu in balbezit. Klungelig pakt Kövecses de bal. Kövecses schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kammerer speelt de bal door. Harangi heeft problemen om de bal te vangen. Harangi passt de bal in één keer door. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses draait met de bal, schiet en ... Abed Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Kammerer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Majed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kammerer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kammerer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi met een sublieme pass. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. U21 - Magyarország U21 0:1

23e minuut.
Tábori geeft een lange en hoge pass. Kövecses kopt de bal weg. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. U21 - Magyarország U21 0:2

34e minuut.
AL Yaseen rent richting de bal. Lajtai verovert de bal door een tackle van achteren. Lajtai speelt de bal door. Kammerer rent richting de bal. Kammerer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
bin Yousif rent richting de bal. bin Yousif passt de bal zonder na te denken. Bolla probeert de bal aan de voet te houden. AL Yaseen is nu in balbezit. AL Yaseen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lajtai is nu in balbezit. Awzai onderschept slim de pass. Awzai probeert naar een medespeler te passen. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kammerer geeft een hoge lob. Khalil Hanna heeft problemen om de bal te vangen. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. U21 - Magyarország U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. U21 64%, Magyarország U21 36%.
U.A.E. U21 - Magyarország U21 0:3

54e minuut.
Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer geeft een lange en hoge pass. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses schiet op doel. Abed Mustafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. U21 - Magyarország U21 0:4

58e minuut.
Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori geeft de bal voor. Kövecses heeft problemen om de bal te vangen. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kubala rent richting de bal. AL Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses draait met de bal, schiet en ... Abed Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kövecses rent richting de bal. Kövecses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. U21 - Magyarország U21 0:5

64e minuut.
Koszta komt het veld opgelopen. Schwarcz komt het veld opgelopen. AL Yaseen speelt de bal door. Awzai rent richting de bal. Kövecses begaat een overtreding. Kövecses krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Schwarcz passt de bal met de wreef. Kövecses met een sublieme pass. Koszta rent richting de bal. Koszta met een sublieme pass. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Abdu Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Sakhtyani geeft een hoge lob. AL Yaseen kopt de bal weg. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi schiet op doel. Szakály kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. U21 - Magyarország U21 1:5

88e minuut.
Harangi met een sublieme pass. Koszta rent richting de bal. Koszta met een sublieme pass. Daar is Kövecses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövecses haalt uit met een fantastische trap. Abed Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. U21 - Magyarország U21 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. U21 55%, Magyarország U21 45%.
U.A.E. U21 - Magyarország U21 1:6