Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotland U21 U.A.E. U21
US i Av4 Tactiek doc8
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 43.2
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


7e minuut.
MacMonies kopt de bal weg. MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ibraheem zijn tegenspeler op de grond. Ibraheem krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Watt onderschept slim de pass. Watt geeft de bal voor. Bryce is nu in balbezit. Bryce draait met de bal, schiet en ... Abed Mustafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - U.A.E. U21 1:0

12e minuut.
MacMonies probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Fayed. El Fayed krijgt een gele kaart. Bryce wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
McBride rent richting de bal. El Fayed is nu in balbezit. McBride bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bryce passt de bal zonder na te denken. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Yousif. Hislop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacMonies wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wilkinson onderschept slim de pass. Wilkinson geeft een hoge lob. Ibraheem kan de bal niet met de borst controleren. McBride rent richting de bal. McBride haalt uit met een fantastische trap. Abed Mustafa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 44%, U.A.E. U21 56%.
Scotland U21 - U.A.E. U21 1:0

46e minuut.
MacBeath komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Buitenspel voor McBride. Goede buitenspelval van de verdediging. El Fayed maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Wilkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Yaseen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Daar is MacAdie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAdie passt de bal zonder na te denken. Awzai is nu in balbezit. Awzai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scotland U21 - U.A.E. U21 1:1

76e minuut.
Inworp. Marauders komt het veld opgelopen.

77e minuut.
AL Yaseen is nu in balbezit. MacSweeney verovert de bal door een tackle van achteren. MacSweeney geeft de bal voor. Hislop is nu in balbezit. Hislop draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
MacSweeney kopt de bal weg. Klungelig pakt Hana Ambari de bal. Marauders geeft de bal voor. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop draait met de bal, schiet en ... Abed Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacBeath rent richting de bal. MacBeath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - U.A.E. U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 55%, U.A.E. U21 45%.
Scotland U21 - U.A.E. U21 2:1