Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 11:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group D
  • Stadion: Friends Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Sverige U21 Ísland U21
SK Tactiek T2
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 49.7
very good Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Ellertsson geeft een hoge lob. Brandsson kopt de bal weg. Rundquist is nu in balbezit. Sumarliðason is nu in balbezit. Sumarliðason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Sumarliðason probeert naar een medespeler te passen. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason passt de bal in één keer door. Sumarliðason is nu in balbezit. Sumarliðason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Ísland U21 0:1

29e minuut.
Ellertsson rent richting de bal. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson passt de bal met de wreef. Brandsson rent richting de bal. Brandsson schiet op doel. Samuelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Wallen passt de bal in één keer door. Jakobsson is nu in balbezit. Jakobsson geeft de bal voor. Cronér krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sverige U21 - Ísland U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 47%, Ísland U21 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sverige U21 - Ísland U21 1:1

46e minuut.
Lundgren komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Númason passt de bal zonder na te denken. Ellertsson rent richting de bal. Ellertsson passt de bal met de wreef. Sumarliðason rent richting de bal. Sumarliðason draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Samuelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Carlsson rent richting de bal. Carlsson geeft een lange en hoge pass. Haglund rent richting de bal. Haglund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Ellertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rundquist verovert de bal door een tackle van achteren. Jakobsson met een sublieme pass. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Connysson speelt de bal door. Jakobsson is nu in balbezit. Jakobsson passt de bal zonder na te denken. Haglund is nu in balbezit. Haglund geeft een lange en hoge pass. Adólfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Antonsson is nu in balbezit. Antonsson met een sublieme pass. Rundquist onderschept slim de pass. Brandsson rent richting de bal. Brandsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Jakobsson passt de bal zonder na te denken. Connysson is nu in balbezit. Connysson passt de bal met de wreef. Daar is Jakobsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakobsson geeft een lange en hoge pass. Adólfsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gestsson heeft problemen om de bal te vangen. Gestsson passt de bal in één keer door. Ellertsson rent richting de bal. Ellertsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Connysson passt de bal zonder na te denken. Jakobsson rent richting de bal. Jakobsson passt de bal in één keer door. Haglund is nu in balbezit. Haglund draait met de bal, schiet en ... Adólfsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 42%, Ísland U21 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sverige U21 - Ísland U21 1:1