Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Andorra U21
Ready Tactiek TV7.2.D
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 40.8
zeer goed Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Del Valle geeft een hoge lob. Ayala is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nagual ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nagual naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ayala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayala legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Ayala probeert naar een medespeler te passen. Amundaray is nu in balbezit. Amundaray geeft een hoge lob. Zerpa is nu in balbezit. Zerpa haalt uit met een fantastische trap. Gou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Sansa geeft een lange en hoge pass. Abulí bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sandoval zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sandoval moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sandoval schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Margiota probeert naar een medespeler te passen. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adell is nu in balbezit. Zerpa onderschept slim de pass. Zerpa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cumana passt de bal in één keer door. Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft de bal voor. Zerpa rent richting de bal. Zerpa schiet op doel. Gou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Del Valle met de inworp. Zerpa rent richting de bal. Fans legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fans krijgt een gele kaart. Zerpa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayala legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Andorra U21 1:0

33e minuut.
Del Valle geeft de bal voor. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa passt de bal zonder na te denken. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Andorra U21 2:0

40e minuut.
Cumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumana geeft de bal voor. Zerpa kopt de bal weg. Ayala is nu in balbezit. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 31%, Andorra U21 69%.
Venezuela U21 - Andorra U21 2:0

59e minuut.
Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiveau is nu in balbezit. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota onderschept slim de pass. Fetiveau rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arreaza met een sublieme pass. Reinoso kopt de bal weg. Ayala rent richting de bal. Ayala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bottini komt het veld opgelopen. Romo komt het veld opgelopen. Isnardi komt het veld opgelopen. Arocha komt het veld opgelopen. Carbonell komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Adell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ayala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayala neemt de penalty, wat een uithaal! Gou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Arocha probeert naar een medespeler te passen. Isnardi is nu in balbezit. Fans maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fans naar de kleedkamers voor een vroege douche. Isnardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romo komt bij de bal en schiet. Carbonell springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Arocha passt de bal met de wreef. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal met de wreef. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala draait met de bal, schiet en ... Gou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Inworp. Sellés komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Reyes speelt de bal door. Romo is nu in balbezit. Romo passt de bal in één keer door. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 25%, Andorra U21 75%.
Venezuela U21 - Andorra U21 2:0