Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra U21 Ísland U21
TV7.2.D Tactiek T4
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Númason passt de bal zonder na te denken. Ellertsson probeert naar een medespeler te passen. Sumarliðason rent richting de bal. Sumarliðason draait met de bal, schiet en ... Brandsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ellertsson probeert naar een medespeler te passen. Sumarliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarliðason passt de bal zonder na te denken. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson draait met de bal, schiet en ... Gou bokst de bal weg.

14e minuut.
Sugrañes rent richting de bal. Sugrañes met een sublieme pass. Gestsson rent richting de bal. Asensi onderschept slim de pass. Asensi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gestsson rent richting de bal. Acosta onderschept slim de pass. Acosta passt de bal met de wreef. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra U21 - Ísland U21 1:0

19e minuut.
Númason passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brandsson de bal. Fans rent richting de bal. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sansa probeert naar een medespeler te passen. Gestsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Steindórsson geeft een lange en hoge pass. Brandsson springt en kopt de bal. Sumarliðason maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ellertsson passt de bal zonder na te denken. Sumarliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarliðason verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarliðason haalt uit met een fantastische trap. Gou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 67%, Ísland U21 33%.
Andorra U21 - Ísland U21 1:0

50e minuut.
Doeltrap. Adólfsson met een harde bal richting middenveld. Ellertsson speelt de bal door. Klungelig pakt Númason de bal. Númason geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason geeft een hoge lob. Brandsson rent richting de bal. Brandsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fans bereikt de bal nog maar net als eerste. Fans passt de bal zonder na te denken. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gestsson passt de bal met de wreef. Sumarliðason speelt de bal door. Ellertsson met een sublieme pass. Sumarliðason is nu in balbezit. Sumarliðason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andorra U21 - Ísland U21 1:1

85e minuut.
Númason is nu in balbezit. Númason probeert naar een medespeler te passen. Sumarliðason heeft problemen om de bal te vangen. Sumarliðason schiet op doel. Fans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sellés komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra U21 61%, Ísland U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andorra U21 - Ísland U21 1:1