Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 12:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group E
  • Stadion: Chill Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35339
Malta U21 Hong Kong U21
BUS Tactiek tot def
64% Balbezit 36%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 31.8
very good Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen average


16e minuut.
Ferry is nu in balbezit. Ferry speelt de bal door. Debono speelt de bal door. Pullicino heeft problemen om de bal te vangen. Pullicino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florenza komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Debono geeft de bal voor. Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino passt de bal zonder na te denken. Mizzi probeert de bal aan de voet te houden. Mizzi draait met de bal, schiet en ... Yiu Fai bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Debono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debono passt de bal in één keer door. Mizzi probeert naar een medespeler te passen. Pullicino is nu in balbezit. Pullicino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ferry heeft problemen om de bal te vangen. Ferry geeft een hoge lob. Chun Yip rent richting de bal. Pullicino verovert de bal door een tackle van achteren. Pullicino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Hong Kong U21 1:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonavia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 41%, Hong Kong U21 59%.
Malta U21 - Hong Kong U21 1:0

46e minuut.
Speranza komt het veld opgelopen. Mintoff komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mizzi met een sublieme pass. Orland rent richting de bal. Orland geeft een hoge lob. Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Debono kopt de bal weg. Kim Pong is nu in balbezit. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pullicino de bal. Pullicino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi onderschept slim de pass. Mizzi passt de bal in één keer door. Ferry is nu in balbezit. Ferry geeft een hoge lob. Paal! Yiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kam Chiu probeert naar een medespeler te passen. Debono rent richting de bal. Debono passt de bal met de wreef. Mizzi heeft problemen om de bal te vangen. Mizzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Magri geeft een hoge lob. Ferry is nu in balbezit. Daar is Ferry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferry geeft de bal voor. Pullicino maakt een snoekduik en kopt de bal. Yiu Fai bokst de bal weg.

63e minuut.
Mizzi is nu in balbezit. Mizzi passt de bal zonder na te denken. Pullicino is nu in balbezit. Pullicino draait met de bal, schiet en ... Yiu Fai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mizzi passt de bal zonder na te denken. Ferry bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ferry de bal. Ferry geeft een lange en hoge pass. Pullicino springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Mizzi de bal. Mizzi passt de bal zonder na te denken. Ferry geeft een lange en hoge pass. Pullicino is nu in balbezit. Pullicino schiet op doel. Yiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hon Wang probeert naar een medespeler te passen. Mizzi is nu in balbezit. Hing Yu begaat een overtreding. Mizzi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Chun Yip met een sublieme pass. Magri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferry geeft de bal voor. Pullicino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 30%, Hong Kong U21 70%.
Malta U21 - Hong Kong U21 1:0