Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina U21 Ukraina U21
433 prueba Tactiek Steve Kerr 14
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 4
5 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 54.5
formidable Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Kalfuyang probeert naar een medespeler te passen. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell probeert naar een medespeler te passen. Daum is nu in balbezit. Daum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Storozhenko verovert de bal door een tackle van achteren. Storozhenko speelt de bal door. Ilwen probeert naar een medespeler te passen. Daum rent richting de bal. Daum draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Ukraina U21 1:0

18e minuut.
Daum is nu in balbezit. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell probeert naar een medespeler te passen. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Ukraina U21 2:0

20e minuut.
Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum verovert de bal door een tackle van achteren. Daum passt de bal zonder na te denken. Crexell rent richting de bal. Crexell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Forchetti rent richting de bal. Daum rent richting de bal. Forchetti is nu in balbezit. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pashaev onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalfuyang neemt de hoekschop. Daum krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daum is nu in balbezit. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum begaat een overtreding. Daum krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Llautureo probeert de bal aan de voet te houden. Bondarenko is nu in balbezit. Ilwen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilwen krijgt een gele kaart. Bondarenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamutov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymun begaat een overtreding. Eymun krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Crexell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pashaev. Crexell raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalfuyang met een snel genomen vrije trap. Forchetti rent richting de bal. Storozhenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Forchetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Forchetti neemt de penalty, wat een uithaal! Melaschenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 41%, Ukraina U21 59%.
Argentina U21 - Ukraina U21 2:0

46e minuut.
Klichko komt het veld opgelopen. Sobol` komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ivaschenko kopt de bal weg. Klichko rent richting de bal. Ilwen begaat een overtreding. Ilwen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

51e minuut.
Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub is nu in balbezit. Crexell rent richting de bal. Crexell draait met de bal, schiet en ... Melaschenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Ukraina U21 3:0

54e minuut.
Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza geeft een hoge lob. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. Melaschenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Ukraina U21 4:0

55e minuut.
Horyainov komt het veld opgelopen. Scheglov komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Sobol` geeft een lange en hoge pass. Klichko kopt de bal weg. Klungelig pakt Minujin de bal. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daum is nu in balbezit. Forchetti is nu in balbezit. Scheglov onderschept slim de pass. Daum onderschept slim de pass. Daum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Ukraina U21 5:0

62e minuut.
Mazino komt het veld opgelopen. Steiger komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Sobol` de bal. Sobol` speelt de bal door. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko schiet op doel. Bullrich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Ukraina U21 5:1

76e minuut.
Rozenberg is nu in balbezit. Bondarenko onderschept slim de pass. Minujin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minujin krijgt een gele kaart. Bondarenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Klichko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Ukraina U21 5:2

82e minuut.
Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza passt de bal met de wreef. Steiger is nu in balbezit. Steiger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Sobol` rent richting de bal. Eymun probeert naar een medespeler te passen. Sobol` probeert naar een medespeler te passen. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Horyainov is nu in balbezit. Kalfuyang verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfuyang speelt de bal door. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kalfuyang geeft de bal voor. Storozhenko rent richting de bal. Mazino verovert de bal door een tackle van achteren. Daum rent richting de bal. Daum draait met de bal, schiet en ... Melaschenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kalfuyang met de inworp. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza speelt de bal door. Kalfuyang is nu in balbezit. Kalfuyang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 47%, Ukraina U21 53%.
Argentina U21 - Ukraina U21 5:2