Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crna Gora U21 Hong Kong U21
M2 Tactiek tot def
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 31.6
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Šehović onderschept slim de pass. Šehović geeft een lange en hoge pass. Kostić geeft een hoge lob. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić schiet op doel. Yiu Fai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 1:0

7e minuut.
Inworp. Kostić met een snelle inworp. Jorgović is nu in balbezit. Krivokapić is nu in balbezit. Krivokapić haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 2:0

10e minuut.
Milovanović geeft de bal voor. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić schiet op doel. Yiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 3:0

15e minuut.
Jorgović speelt de bal door. Kostić rent richting de bal. Kostić geeft een hoge lob. Krivokapić rent richting de bal. Krivokapić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jorgović passt de bal in één keer door. Kostić is nu in balbezit. Kam Chiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kam Chiu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kostić passt de bal in één keer door. Jorgović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hon Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivokapić is nu in balbezit. Krivokapić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miljković neemt de hoekschop. Yiu Fai heeft problemen om de bal te vangen. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 4:0

30e minuut.
Miljković is nu in balbezit. Miljković geeft een lange en hoge pass. Daar is Hon Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivokapić rent richting de bal. Krivokapić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 5:0

41e minuut.
Kostić geeft de bal voor. Daar is Sze Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 19%, Hong Kong U21 81%.
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 6:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yiu Fai trapt de bal weg van het doel. Kostić kopt de bal weg. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Mrkaić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Wing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrkaić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kostić komt bij de bal en schiet. Yiu Cheuk onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Bjelošević komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bjelošević kopt de bal weg. Sze Wing probeert naar een medespeler te passen. Yiu Fai heeft problemen om de bal te vangen. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Vukosavljević komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Miljković probeert naar een medespeler te passen. Milovanović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kam Chiu de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 7:0

78e minuut.
Miljković met de inworp. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Bjelošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljković is nu in balbezit. Miljković geeft de bal voor. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Yiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Jorgović onderschept slim de pass. Jorgović geeft een hoge lob. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 8:0

83e minuut.
Vešović passt de bal in één keer door. Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Kostić passt de bal met de wreef. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 14%, Hong Kong U21 86%.
Crna Gora U21 - Hong Kong U21 8:0