Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ukraina U21 Hong Kong U21
Steve Kerr 14 Tactiek aanvallend
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 31
formidabel Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko probeert naar een medespeler te passen. Sobol` speelt de bal door. Daar is Klichko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klichko schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Yiu Fai speelt de bal door. Kilikevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Yiu Fai de bal. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scheglov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bondarenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondarenko schiet op doel. Yiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zhenilenko neemt de hoekschop. Klichko krijgt zijn hoofd ertegen. Yiu Fai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 2:0

15e minuut.
Zhenilenko met een sublieme pass. Bondarenko rent richting de bal. Lawrence schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lawrence krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bondarenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sobol` zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivaschenko krijgt zijn hoofd ertegen. Hon Wang probeert de bal aan de voet te houden. Klichko is nu in balbezit. Klichko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 3:0

17e minuut.
Husin geeft een lange en hoge pass. Bondarenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Hon Wang de bal. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... Yiu Fai bokst de bal weg.

19e minuut.
Kilikevich geeft een lange en hoge pass. Sobol` rent richting de bal. Sobol` speelt de bal door. Ivaschenko heeft problemen om de bal te vangen. Ivaschenko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Sobol` de bal. Sobol` passt de bal met de wreef. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko draait met de bal, schiet en ... Yiu Fai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 4:0

27e minuut.
Klungelig pakt Sobol` de bal. Yiu Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` verovert de bal door een tackle van achteren. Sobol` geeft een hoge lob. Bondarenko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko geeft een lange en hoge pass. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 5:0

44e minuut.
Hon Wang geeft een lange en hoge pass. Klichko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondarenko is nu in balbezit. Klichko rent richting de bal. Klichko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 19%, Hong Kong U21 81%.
Ukraina U21 - Hong Kong U21 5:0

46e minuut.
Zub komt het veld opgelopen. Tchernov komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kilikevich is nu in balbezit. Domingos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilikevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sobol` zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tchernov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yiu Fai speelt de bal door. Kilikevich kopt de bal weg. Yiu Fai kan de bal niet met de borst controleren. Tchernov is nu in balbezit. Tchernov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ivaschenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Tchernov de bal. Tchernov schiet op doel. Klichko is nu in balbezit. Klichko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 6:0

62e minuut.
Zhenilenko probeert naar een medespeler te passen. Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` passt de bal zonder na te denken. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Sobol` speelt de bal door. Ivaschenko is nu in balbezit. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko draait met de bal, schiet en ... Hon Wang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 7:0

65e minuut.
Lunev komt het veld opgelopen. Drozdenko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hon Wang probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhenilenko met een snelle inworp. Tchernov heeft problemen om de bal te vangen. Tchernov haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Yiu Cheuk geeft een lange en hoge pass. Zhenilenko kopt de bal weg. Lunev is nu in balbezit. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko schiet op doel. Yiu Fai bokst de bal weg. Tchernov kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zhenilenko rent richting de bal. Zhenilenko geeft de bal voor. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... Yiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 8:0

70e minuut.
Drozdenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko geeft een lange en hoge pass. Tchernov geeft een hoge lob. Yiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 9:0

74e minuut.
Drozdenko passt de bal met de wreef. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko geeft een hoge lob. Tchernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 10:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdenko met de inworp. Ivaschenko met een sublieme pass. Daar is Lunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunev geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang geeft een lange en hoge pass. Zhenilenko probeert naar een medespeler te passen. Tchernov is nu in balbezit. Tchernov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich geeft de bal voor. Klungelig pakt Yiu Fai de bal. Tchernov rent richting de bal. Tchernov schiet op doel. Yiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Zhenilenko geeft een hoge lob. Tchernov is nu in balbezit. Tchernov geeft de bal voor. Lunev rent richting de bal. Lunev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Hong Kong U21 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 19%, Hong Kong U21 81%.
Ukraina U21 - Hong Kong U21 11:0