Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong U21 Ukraina U21
tot def Tactiek Steve Kerr 14
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.3 gemiddelde waardering 49.1
poor Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Bong Chul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchernov onderschept slim de pass. Tchernov passt de bal met de wreef. Lunev is nu in balbezit. Lunev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Tchernov kopt de bal weg. Lunev is nu in balbezit. Sze Wing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lunev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lunev kan niet meer verder spelen. Bondarenko komt het veld opgelopen. Bondarenko neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Yiu Fai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:1

4e minuut.
Zhenilenko passt de bal met de wreef. Tchernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernov met een sublieme pass. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tymchishin kopt de bal weg. Zhenilenko heeft problemen om de bal te vangen. Zhenilenko speelt de bal door. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nedilko is nu in balbezit. Nedilko geeft de bal voor. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Storozhenko geeft een lange en hoge pass. Zhenilenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Yiu Cheuk de bal. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mamutov rent richting de bal. Mamutov geeft een lange en hoge pass. Tchernov rent richting de bal. Tchernov haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:2

23e minuut.
Yiu Cheuk geeft een lange en hoge pass. Mamutov is nu in balbezit. Mamutov passt de bal in één keer door. Tchernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernov geeft de bal voor. Yiu Fai bokst de bal weg.

25e minuut.
Tchernov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mamutov neemt de hoekschop. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Shu San rent richting de bal. Zhenilenko onderschept slim de pass. Zhenilenko passt de bal zonder na te denken. Nedilko is nu in balbezit. Nedilko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tchernov kopt de bal weg. Hon Wang is nu in balbezit. Ivaschenko onderschept slim de pass. Ivaschenko haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:3

34e minuut.
Nedilko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko geeft een hoge lob. Tchernov rent richting de bal. Tchernov schiet op doel. Yiu Fai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:4

39e minuut.
Nedilko geeft de bal voor. Tchernov rent richting de bal. Sze Wing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sze Wing krijgt een gele kaart. Tchernov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tchernov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Yiu Fai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:5

41e minuut.
Bondarenko rent richting de bal. Ivaschenko is nu in balbezit. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yiu Fai met een harde bal richting middenveld. Nedilko rent richting de bal. Nedilko geeft een hoge lob. Tchernov is nu in balbezit. Tchernov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 81%, Ukraina U21 19%.
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:6

46e minuut.
Klichko komt het veld opgelopen. Sobol` komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zhenilenko speelt de bal door. Sobol` heeft problemen om de bal te vangen. Sobol` speelt de bal door. Bondarenko heeft problemen om de bal te vangen. Bondarenko haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Yiu Fai met een sublieme pass. Shu San kan de bal niet met de borst controleren. Zhenilenko geeft een lange en hoge pass. Ivaschenko maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Yiu Fai trapt de bal weg van het doel. Daar is Mamutov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamutov passt de bal met de wreef. Klichko rent richting de bal. Klichko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Mamutov geeft een lange en hoge pass. Daar is Bondarenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hon Wang is nu in balbezit. Ivaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... Yiu Fai bokst de bal weg.

57e minuut.
Mamutov kopt de bal weg. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bondarenko de bal. Bondarenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:7

57e minuut.
Horyainov komt het veld opgelopen. Scheglov komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Mamutov passt de bal met de wreef. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko passt de bal met de wreef. Ivaschenko is nu in balbezit. Ivaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:8

62e minuut.
Zhenilenko kan de bal niet met de borst controleren. Zhenilenko passt de bal met de wreef. Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` geeft de bal voor. Klichko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:9

65e minuut.
Zhenilenko probeert naar een medespeler te passen. Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` met een sublieme pass. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko schiet op doel. Yiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mamutov is nu in balbezit. Mamutov passt de bal in één keer door. Klichko is nu in balbezit. Klichko schiet op doel. Yiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:10

69e minuut.
Sobol` geeft een hoge lob. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Sze Wing rent richting de bal. Ivaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:11

71e minuut.
Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` geeft een lange en hoge pass. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko schiet op doel. Yiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:12

75e minuut.
Ting Fung kopt de bal weg. Horyainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Horyainov probeert naar een medespeler te passen. Bondarenko heeft problemen om de bal te vangen. Bondarenko schiet op doel. Yiu Fai bokst de bal weg.

76e minuut.
Mamutov kopt de bal weg. Lawrence probeert de bal aan de voet te houden. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko rent richting de bal. Klichko schiet op doel. Yiu Fai bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Yiu Fai speelt de bal door. Zhenilenko kopt de bal weg. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko geeft de bal voor. Hing Yu kopt de bal weg. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 87%, Ukraina U21 13%.
Hong Kong U21 - Ukraina U21 0:12