Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong U21 Argentina U21
aanvallend Tactiek 433 prueba
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
30.5 gemiddelde waardering 56.1
weak Schieten formidable
poor Passen solid
average Verdedigen good


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalfuyang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daum heeft problemen om de bal te vangen. Daum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:1

5e minuut.
Forchetti is nu in balbezit. Domingos onderschept slim de pass. Daum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daum krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Yiu Fai kopt de bal weg. Ilwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilwen met een sublieme pass. Daum is nu in balbezit. Daum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daum rent richting de bal. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti probeert naar een medespeler te passen. Zamolo rent richting de bal. Zamolo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:2

13e minuut.
Inworp. Ilwen met een snelle inworp. Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Zamolo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kam Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum onderschept slim de pass. Daum schiet op doel. Wai Ho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ka Yik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:3

17e minuut.
Lawrence onderschept slim de pass. Lawrence met een sublieme pass. Pastoriza met een sublieme pass. Ilwen geeft een hoge lob. Forchetti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kalfuyang met de inworp. Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza geeft een hoge lob. Daum krijgt zijn hoofd ertegen. Ka Yik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:4

21e minuut.
Ilwen met een sublieme pass. Wai Ho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalfuyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Forchetti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:5

25e minuut.
Daum geeft een lange en hoge pass. Wai Ho heeft problemen om de bal te vangen. Zamolo rent richting de bal. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. Ka Yik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:6

26e minuut.
Kalfuyang geeft een hoge lob. Forchetti rent richting de bal. Daum rent richting de bal. Daum draait met de bal, schiet en ... Ka Yik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:7

28e minuut.
Daum kopt de bal weg. Zamolo probeert de bal aan de voet te houden. Daum rent richting de bal. Daum schiet op doel. Ka Yik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:8

30e minuut.
Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang geeft de bal voor. Klungelig pakt Yiu Cheuk de bal. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ka Yik met een harde bal richting middenveld. Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Daum krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalfuyang met een snelle inworp. Pastoriza geeft de bal voor. Daum springt en kopt de bal. Ka Yik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:9

42e minuut.
Klungelig pakt Pastoriza de bal. Ilwen geeft een hoge lob. Wai Ho heeft problemen om de bal te vangen. Forchetti rent richting de bal. Forchetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 80%, Argentina U21 20%.
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:9

46e minuut.
Crexell komt het veld opgelopen. Cordoba komt het veld opgelopen. Ranzini komt het veld opgelopen. Monsalve komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Monsalve passt de bal met de wreef. Crexell is nu in balbezit. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Ka Yik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:10

51e minuut.
Yiu Cheuk geeft een hoge lob. Crexell rent richting de bal. Crexell speelt de bal door. Daum rent richting de bal. Daum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wai Ho kopt de bal weg. Cordoba is nu in balbezit. Cordoba met een sublieme pass. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum draait met de bal, schiet en ... Ka Yik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:11

61e minuut.
Cordoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoba met een sublieme pass. Crexell rent richting de bal. Crexell geeft een hoge lob. Daum springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum speelt de bal door. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel. Ka Yik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Lawrence geeft een hoge lob. Cordoba geeft de bal voor. Crexell rent richting de bal. Crexell geeft een hoge lob. Monsalve probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ka Yik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:12

82e minuut.
Ka Yik probeert naar een medespeler te passen. Ilwen kopt de bal weg. Crexell is nu in balbezit. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:13

85e minuut.
Kam Chiu geeft een lange en hoge pass. Ilwen speelt de bal door. Kam Chiu heeft problemen om de bal te vangen. Daum rent richting de bal. Daum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fesquet verovert de bal door een tackle van achteren. Fesquet geeft een lange en hoge pass. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell schiet op doel. Ka Yik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 77%, Argentina U21 23%.
Hong Kong U21 - Argentina U21 0:14