Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina U21 Hong Kong U21
433 prueba Tactiek tot def
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 30.3
formidable Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Forchetti onderschept slim de pass. Forchetti passt de bal met de wreef. Daum rent richting de bal. Daum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hong Kong U21 1:0

6e minuut.
Ilwen kopt de bal weg. Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Crexell rent richting de bal. Crexell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hong Kong U21 2:0

11e minuut.
Hon Wang heeft problemen om de bal te vangen. Forchetti is nu in balbezit. Sze Wing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Forchetti raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Crexell neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Lawrence trapt de bal weg van het doel. Pastoriza geeft een hoge lob. Daum is nu in balbezit. Daum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum rent richting de bal. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hong Kong U21 3:0

23e minuut.
Kalfuyang rent richting de bal. Daar is Kalfuyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalfuyang geeft de bal voor. Forchetti rent richting de bal. Forchetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daum rent richting de bal. Hon Wang onderschept slim de pass. Crexell onderschept slim de pass. Crexell schiet op doel. Yiu Fai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hong Kong U21 4:0

38e minuut.
Klungelig pakt Forchetti de bal. Kam Chiu met een sublieme pass. Pastoriza geeft de bal voor. Klungelig pakt Crexell de bal. Crexell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kalfuyang is nu in balbezit. Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Daar is Kim Pong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crexell rent richting de bal. Crexell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 25%, Hong Kong U21 75%.
Argentina U21 - Hong Kong U21 4:0

46e minuut.
Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum rent richting de bal. Forchetti is nu in balbezit. Daum rent richting de bal. Daum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Lawrence is nu in balbezit. Lawrence geeft een hoge lob. Kalfuyang kopt de bal weg. Crexell geeft een lange en hoge pass. Forchetti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Forchetti rent richting de bal. Daum is nu in balbezit. Forchetti rent richting de bal. Daum rent richting de bal. Daum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hong Kong U21 5:0

54e minuut.
Kim Pong passt de bal zonder na te denken. Hon Wang rent richting de bal. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum heeft problemen om de bal te vangen. Daum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hong Kong U21 6:0

60e minuut.
Doeltrap. Cordoba komt het veld opgelopen. de Faria komt het veld opgelopen. Monsalve komt het veld opgelopen.

67e minuut.
de Faria springt en kopt de bal. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve geeft een hoge lob. de Faria is nu in balbezit. de Faria schiet op doel. Yiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Glades rent richting de bal. Cordoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoba geeft een lange en hoge pass. de Faria bereikt de bal nog maar net als eerste. de Faria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Daum is nu in balbezit. Daum haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Monsalve rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hong Kong U21 7:0

86e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Daum rent richting de bal. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Yiu Fai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hong Kong U21 8:0

88e minuut.
Ting Fung probeert de bal met de borst te controleren. Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang geeft een hoge lob. de Faria is nu in balbezit. de Faria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hong Kong U21 9:0

90e minuut.
Klungelig pakt Kalfuyang de bal. Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Daum probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 16%, Hong Kong U21 84%.
Argentina U21 - Hong Kong U21 9:0