Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Severna Makedonija U21 Sakartvelo U21
u21 Tactiek Selekcjoner
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen good


11e minuut.
Daraselia probeert naar een medespeler te passen. Kitinov rent richting de bal. Kitinov passt de bal met de wreef. Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drangov draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Iashvili speelt de bal door. Daraselia is nu in balbezit. Petrevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrevski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gamkrelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamkrelidze speelt de bal door. Danelia is nu in balbezit. Danelia geeft de bal voor. Grupčev kopt de bal weg. Stanoev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Severna Makedonija U21 38%, Sakartvelo U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Severna Makedonija U21 - Sakartvelo U21 0:0

54e minuut.
Kitinov onderschept slim de pass. Kitinov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Daraselia de bal. Temelkoski rent richting de bal. Temelkoski schiet op doel. Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kobuladze rent richting de bal. Slankov verovert de bal door een tackle van achteren. Slankov draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ionatamishvili speelt de bal door. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Danelia is nu in balbezit. Danelia geeft een lange en hoge pass. Bajelidze rent richting de bal. Bajelidze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Severna Makedonija U21 42%, Sakartvelo U21 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Severna Makedonija U21 - Sakartvelo U21 0:0