Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paraguay U21 Īrān U21
New Paraguay Tactiek Galapagos
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 33.5
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Morel geeft de bal voor. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar passt de bal in één keer door. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Santacruz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zeballos komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Siamiadi passt de bal met de wreef. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak passt de bal zonder na te denken. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Siamiadi speelt de bal door. Abelzada rent richting de bal. Abelzada passt de bal zonder na te denken. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Siamiadi probeert naar een medespeler te passen. Abelzada rent richting de bal. Abelzada passt de bal met de wreef. Shahriar rent richting de bal. Shahriar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mersan is nu in balbezit. Mersan geeft een lange en hoge pass. Abelzada heeft problemen om de bal te vangen. Shahriar rent richting de bal. Shahriar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Barchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Biedermann de bal. Shahriar is nu in balbezit. Shahriar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Dhif komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay U21 56%, Īrān U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paraguay U21 - Īrān U21 0:0

52e minuut.
Mersan onderschept slim de pass. Mersan geeft een lange en hoge pass. Zeballos kopt de bal weg. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dhif speelt de bal door. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak passt de bal in één keer door. Shahriar is nu in balbezit. Shahriar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sadiqi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dhif is nu in balbezit. Mersan onderschept slim de pass. Mersan geeft een hoge lob. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe draait met de bal, schiet en ... Paal! Doeltrap. Mahjoub komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Morel geeft een hoge lob. Zeballos is nu in balbezit. Rouzijak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rouzijak krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Mahjoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeballos verovert de bal door een tackle van achteren. Zeballos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Volpe de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akhlaqi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rouzijak met een sublieme pass. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi passt de bal in één keer door. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar schiet op doel. Marecos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Trabelsi is nu in balbezit. Trabelsi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mahjoub de bal. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe schiet op doel. Er-Rai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Biedermann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sadiqi de bal. Sadiqi passt de bal zonder na te denken. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay U21 50%, Īrān U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paraguay U21 - Īrān U21 0:0