Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolivia U21 Ireland U21
Playoffs 1 Tactiek esti
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 46.8
solid Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


18e minuut.
Soria probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ramallo de bal. Eastham bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Folan kopt de bal weg. Malone is nu in balbezit. Malone geeft de bal voor. Eastham krijgt zijn hoofd ertegen. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 72%, Ireland U21 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolivia U21 - Ireland U21 0:0

46e minuut.
Soza komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Folan geeft een lange en hoge pass. Creataro heeft problemen om de bal te vangen. Reynaga rent richting de bal. Creataro onderschept slim de pass. Creataro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Soza controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. O`Connor komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hoyos rent richting de bal. O`Connor verovert de bal door een tackle van achteren. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor verovert de bal door een tackle van achteren. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Acuña geeft een lange en hoge pass. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins is nu in balbezit. Barahona onderschept slim de pass. Barahona schiet op doel. Cuffe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Flanaghan kopt de bal weg. Deegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deegan passt de bal met de wreef. Eastham heeft problemen om de bal te vangen. Eastham draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cashin komt het veld opgelopen. Flanaghan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deegan rent richting de bal. Deegan geeft een hoge lob. Eastham maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. McGoldrick komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Malone onderschept slim de pass. Malone passt de bal in één keer door. McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick schiet op doel. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Parratt komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ramallo geeft een hoge lob. Soza kopt de bal weg. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Cuffe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Ireland U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 66%, Ireland U21 34%.
Bolivia U21 - Ireland U21 1:0