Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jamaica U21 Kazakhstán U21
old and gold Tactiek KZ U21 - JM U21
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
10 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.7 gemiddelde waardering 45.9
solid Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Inworp. Tyutyunik met de inworp. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugurbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Sugurbaev schiet op doel. Paal! Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

11e minuut.
Dias onderschept slim de pass. Dias geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lowe de bal. Keibal onderschept slim de pass. Keibal draait met de bal, schiet en ... Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Dias rent richting de bal. Sugurbaev onderschept slim de pass. Sugurbaev probeert naar een medespeler te passen. Keibal rent richting de bal. Keibal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sugurbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Tyutyunik is nu in balbezit. Tyutyunik passt de bal zonder na te denken. Keibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Keibal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Makarchuk geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hyde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Johnson springt en kopt de bal. Familtsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Kazakhstán U21 1:0

18e minuut.
Tlekhugov kopt de bal weg. Hyde speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Littlejohn de bal onder controle te krijgen. Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Finonchenko geeft de bal voor. Lowe rent richting de bal. Tlekhugov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lowe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Hyde is nu in balbezit. Tyutyunik verovert de bal door een tackle van achteren. Tyutyunik probeert naar een medespeler te passen. Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jamaica U21 - Kazakhstán U21 1:1

24e minuut.
Mokin is nu in balbezit. Mokin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Littlejohn de bal. Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov draait met de bal, schiet en ... Sinclair bokst de bal weg.

34e minuut.
Lowe geeft een lange en hoge pass. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue heeft problemen om de bal te vangen. Chin-Sue schiet op doel. Familtsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Kazakhstán U21 2:1

36e minuut.
Tlekhugov heeft problemen om de bal te vangen. Sugurbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov probeert naar een medespeler te passen. Keibal is nu in balbezit. Keibal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Finonchenko kopt de bal weg. Sugurbaev is nu in balbezit. Sugurbaev passt de bal in één keer door. Keibal is nu in balbezit. Keibal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Keibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keibal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mokin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sugurbaev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica U21 65%, Kazakhstán U21 35%.
Jamaica U21 - Kazakhstán U21 2:1

59e minuut.
Tlekhugov kopt de bal weg. Littlejohn rent richting de bal. Keibal onderschept slim de pass. Keibal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jamaica U21 - Kazakhstán U21 2:2

61e minuut.
Inworp. Nokhrin komt het veld opgelopen. Fadeev komt het veld opgelopen. Yakovlev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev met een sublieme pass. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugurbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Sugurbaev schiet op doel. Sinclair bokst de bal weg. Sugurbaev is nu in balbezit. Sugurbaev geeft een lange en hoge pass. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica U21 - Kazakhstán U21 2:3

65e minuut.
Finonchenko geeft de bal voor. Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tlekhugov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sugurbaev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Finonchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Finonchenko probeert naar een medespeler te passen. Fadeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fadeev rent richting de bal. Fadeev probeert naar een medespeler te passen. Tyutyunik probeert naar een medespeler te passen. Sugurbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugurbaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Buitenspel voor Tlekhugov. Goede buitenspelval van de verdediging. Kushetov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Lowe onderschept slim de pass. Lowe geeft een lange en hoge pass. Chin-Sue kopt de bal weg. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Familtsev met een harde bal richting middenveld. Hyde kopt de bal weg. Taylor geeft de bal voor. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tlekhugov is nu in balbezit. Kushetov is nu in balbezit. Kushetov passt de bal met de wreef. Tlekhugov is nu in balbezit. Tlekhugov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Taylor geeft de bal voor. Daar is Nurzhumaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jamaica U21 - Kazakhstán U21 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica U21 70%, Kazakhstán U21 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jamaica U21 - Kazakhstán U21 3:3