Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ireland U21 Jamaica U21
43_1_2 Tactiek old and gold
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
50.9 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten adequate
very good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Sinclair trapt de bal weg van het doel. Hyde speelt de bal door. Malone probeert de bal aan de voet te houden. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Flanaghan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan geeft een lange en hoge pass. Eastham maakt een snoekduik en kopt de bal. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Folan probeert naar een medespeler te passen. Creataro is nu in balbezit. Creataro geeft de bal voor. Eastham is nu in balbezit. Eastham schiet op doel. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Malone begaat een overtreding. Ricketts raakt geblesseerd tijdens het duel. Hyde met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Deegan de bal. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 27%, Jamaica U21 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ireland U21 - Jamaica U21 0:0

47e minuut.
Malone met een sublieme pass. Eastham is nu in balbezit. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham onderschept slim de pass. Eastham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Conner onderschept slim de pass. Conner speelt de bal door. Eastham rent richting de bal. Eastham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Eastham is nu in balbezit. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe geeft een hoge lob. Eastham is nu in balbezit. Eastham haalt uit met een fantastische trap. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Williams kopt de bal weg. Lowe heeft problemen om de bal te vangen. Eastham is nu in balbezit. Eastham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Folan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flanaghan bereikt de bal nog maar net als eerste. Flanaghan geeft de bal voor. Eastham krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Parratt komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Brudock komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McManus komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Malone speelt de bal door. Littlejohn is nu in balbezit. Eastham onderschept slim de pass. Brudock is nu in balbezit. Brudock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chin-Sue rent richting de bal. Johnson is nu in balbezit. Parratt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parratt krijgt een gele kaart. Johnson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Johnson kan niet meer verder spelen. Brown komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parratt probeert naar een medespeler te passen. Eastham is nu in balbezit. Eastham draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins rent richting de bal. Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Jamaica U21 0:1

89e minuut.
Klungelig pakt Littlejohn de bal. Littlejohn kopt de bal weg. Daar is Eastham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brudock bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudock schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 34%, Jamaica U21 66%.
Ireland U21 - Jamaica U21 0:1