Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honduras U21 Malaysia U21
PetronasTowers Tactiek Martinoo 41212
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
42.7 gemiddelde waardering 37.1
good Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


7e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Angel met een sublieme pass. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaar haalt uit met een fantastische trap. Hisham Ibrahim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras U21 - Malaysia U21 1:0

16e minuut.
Angel rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angel met de inworp. Lozano geeft een hoge lob. Gudiel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. bin Jamlus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras U21 45%, Malaysia U21 55%.
Honduras U21 - Malaysia U21 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vargas komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft de bal voor. Jaar is nu in balbezit. Jaar draait met de bal, schiet en ... bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras U21 - Malaysia U21 2:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cansino komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Romzi Musa passt de bal zonder na te denken. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Romzi Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Simon is nu in balbezit. bin Ahmed begaat een overtreding. Simon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montes komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Hisham Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino onderschept slim de pass. bin Ashaari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Ashaari krijgt een gele kaart. Cansino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rovelo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras U21 32%, Malaysia U21 68%.
Honduras U21 - Malaysia U21 2:0