Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaysia U21 Danmark U21
Martinoo 41212 Tactiek 4-3-3 rugby
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 13
37.7 gemiddelde waardering 46.6
average Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


1e minuut.
bin Ashaari rent richting de bal. Poulsen Magleby onderschept slim de pass. bin Yunusi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poulsen Magleby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poulsen Magleby wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. bin Ashaari trapt de bal weg. Refsing kopt de bal weg. Wilhelmsen heeft problemen om de bal te vangen. Wilhelmsen geeft een lange en hoge pass. Yaacob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Wilhelmsen geeft de bal voor. Faaborg kopt de bal weg. Poulsen Magleby is nu in balbezit. Poulsen Magleby haalt uit met een fantastische trap. Yaacob werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Danmark U21 0:1

26e minuut.
bin Yunusi speelt de bal door. Schjødt geeft een hoge lob. Faaborg rent richting de bal. Faaborg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Danmark U21 0:2

29e minuut.
Langekær bereikt de bal nog maar net als eerste. Langekær passt de bal zonder na te denken. Lillegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegaard haalt uit met een fantastische trap. Yaacob probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rasmussen geeft een lange en hoge pass. Lillegaard kopt de bal weg. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faaborg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Danmark U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 66%, Danmark U21 34%.
Malaysia U21 - Danmark U21 0:3

46e minuut.
bin Muhamad Radzy komt het veld opgelopen. Imre Mat komt het veld opgelopen. bin Ahmad Rosdi komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Langekær verovert de bal door een tackle van achteren. Langekær geeft een hoge lob. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg haalt uit met een fantastische trap. Paal! Poulsen Magleby is nu in balbezit. Poulsen Magleby haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Danmark U21 0:4

56e minuut.
Hisham Ibrahim speelt de bal door. bin Husien is nu in balbezit. Faaborg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faaborg krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rasmussen geeft een lange en hoge pass. Wilhelmsen rent richting de bal. Wilhelmsen geeft een hoge lob. Poulsen Magleby krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Danmark U21 0:5

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schjødt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langekær is nu in balbezit. Langekær geeft een lange en hoge pass. Lillegaard bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
bin Yunusi is nu in balbezit. Langekær verovert de bal door een tackle van achteren. Langekær met een sublieme pass. Wilhelmsen rent richting de bal. Wilhelmsen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Poulsen Magleby is nu in balbezit. Lillegaard rent richting de bal. Poulsen Magleby rent richting de bal. Poulsen Magleby draait met de bal, schiet en ... bin Ahmad Rosdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Danmark U21 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 79%, Danmark U21 21%.
Malaysia U21 - Danmark U21 0:6