Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaysia U21 Azərbaycan U21
Martinoo 41212 Tactiek lit-1
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
36.1 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Fətəliyev speelt de bal door. Tahirli rent richting de bal. Tahirli geeft een hoge lob. Mirzəzadə is nu in balbezit. Mirzəzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:1

11e minuut.
bin Ahmed heeft problemen om de bal te vangen. Amin rent richting de bal. Amin geeft een hoge lob. Abışov maakt een snoekduik en kopt de bal. Yaacob maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Hisham Ibrahim rent richting de bal. Hisham Ibrahim passt de bal met de wreef. Klungelig pakt bin Yunusi de bal. Abışov is nu in balbezit. Abışov draait met de bal, schiet en ... Yaacob bokst de bal weg. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:2

25e minuut.
Fətəliyev rent richting de bal. Fətəliyev geeft de bal voor. Abışov kopt de bal weg. Daar is Şərifoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifoğlu schiet op doel. Yaacob verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
bin Mustapa met een snelle inworp. bin Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amin. Amin krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Amilov geeft een lange en hoge pass. bin Husien kopt de bal weg. Daar is Amin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amin geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu springt en kopt de bal. Yaacob kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:3

30e minuut.
Abışov is nu in balbezit. bin Ashaari is nu in balbezit. Abışov onderschept slim de pass. Abışov draait met de bal, schiet en ... Yaacob werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:4

32e minuut.
bin Ashaari rent richting de bal. Abışov onderschept slim de pass. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yaacob maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:5

34e minuut.
bin Ahmed heeft problemen om de bal te vangen. Fətəliyev rent richting de bal. Fətəliyev passt de bal met de wreef. Mirzəzadə is nu in balbezit. Mirzəzadə geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eyyubov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Mirzəzadə probeert naar een medespeler te passen. Fətəliyev is nu in balbezit. Fətəliyev probeert naar een medespeler te passen. Tahirli geeft een hoge lob. Şərifoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:6

40e minuut.
bin Mustapa rent richting de bal. Qasımsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qasımsoy geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abışov stond buitenspel. bin Muhamad Radzy komt het veld opgelopen. Imre Mat komt het veld opgelopen. bin Ahmad Rosdi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 83%, Azərbaycan U21 17%.
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:6

47e minuut.
Daar is Tahirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tahirli probeert naar een medespeler te passen. bin Ashaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu onderschept slim de pass. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Fətəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin passt de bal zonder na te denken. Tahirli geeft de bal voor. Abışov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abışov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bayramov komt het veld opgelopen. Dadaşov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov passt de bal in één keer door. Abışov is nu in balbezit. Abışov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:7

65e minuut.
Abışov onderschept slim de pass. Abışov speelt de bal door. Hisham Ibrahim is nu in balbezit. Şərifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:8

69e minuut.
Şərifoğlu kopt de bal weg. Tahirli geeft de bal voor. Şərifoğlu kopt de bal weg. Abışov is nu in balbezit. Abışov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Bəşirli komt het veld opgelopen. Bəşirli passt de bal in één keer door. Daar is Tahirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hisham Ibrahim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hisham Ibrahim krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Romzi Musa onderschept slim de pass. Romzi Musa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tahirli met de inworp. Amin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Tahirli geeft een hoge lob. Abışov is nu in balbezit. Şərifoğlu rent richting de bal. bin Husien verovert de bal door een tackle van achteren. Abışov rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dadaşov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şərifoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Abışov speelt de bal door. Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov passt de bal met de wreef. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
bin Husien kopt de bal weg. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Muhamad Radzy zijn tegenspeler op de grond. Dadaşov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Akif komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Amin speelt de bal door. Dadaşov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Muhamad Radzy. bin Muhamad Radzy krijgt een gele kaart. Dadaşov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şərifoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is bin Husien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia U21 82%, Azərbaycan U21 18%.
Malaysia U21 - Azərbaycan U21 0:9