Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika U21 Eesti U21
Niemcy_u20 Tactiek bulgarka
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
58.1 gemiddelde waardering 60.9
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


19e minuut.
Klungelig pakt Sihver de bal. Sihver probeert naar een medespeler te passen. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap. Krčín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kareš verovert de bal door een tackle van achteren. Takáč met een sublieme pass. Hlahůlek speelt de bal door. Lizák rent richting de bal. Lizák draait met de bal, schiet en ... Puusepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Sihver passt de bal zonder na te denken. Kapsas met een sublieme pass. Tomp rent richting de bal. Tomp geeft een lange en hoge pass. Vanaküla maakt een snoekduik en kopt de bal. Krčín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kasak rent richting de bal. Kasak schiet op doel. Krčín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Eesti U21 0:1

29e minuut.
Vanaküla is nu in balbezit. Met opzet legt Resl zijn tegenspeler op de grond. Vanaküla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vanaküla met een snel genomen vrije trap. Kasak springt en kopt de bal. Krčín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Eesti U21 0:2

39e minuut.
Kapsas met de inworp. Neemrand is nu in balbezit. Neemrand speelt de bal door. Kapsas rent richting de bal. Kapsas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Tomp rent richting de bal. Tomp passt de bal in één keer door. Sihver is nu in balbezit. Sihver geeft een hoge lob. Kasak springt en kopt de bal. Krčín bokst de bal weg. Inworp. Nõmme komt het veld opgelopen. Tumma komt het veld opgelopen. Šomek komt het veld opgelopen. Nepivoda komt het veld opgelopen. Toužebný komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 60%, Eesti U21 40%.
Česká republika U21 - Eesti U21 0:2

51e minuut.
Palu met een sublieme pass. Sihver bereikt de bal nog maar net als eerste. Sihver met een sublieme pass. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Buitenspel voor Toužebný. Goede buitenspelval van de verdediging. Tamsalu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Neemrand speelt de bal door. Klungelig pakt Kapsas de bal. Kapsas passt de bal zonder na te denken. Tamsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamsalu haalt uit met een fantastische trap. Krčín bokst de bal weg.

63e minuut.
Sihver probeert naar een medespeler te passen. Šlitr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamsalu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamsalu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tamsalu kopt de bal weg. Sihver rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kareš. Kareš krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Mäesepp komt het veld opgelopen. Pikkur komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Pikkur de bal. Kareš is nu in balbezit. Pikkur onderschept slim de pass. Pikkur geeft een hoge lob. Tamsalu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp draait met de bal, schiet en ... Krčín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Eesti U21 0:3

73e minuut.
Daar is Palu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palu geeft een lange en hoge pass. Kareš is nu in balbezit. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu draait met de bal, schiet en ... Krčín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kareš geeft de bal voor. Inworp. Pikkur met een snelle inworp. Palu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Toužebný is nu in balbezit. Toužebný speelt de bal door. Lizák met een sublieme pass. Nepivoda rent richting de bal. Nepivoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 55%, Eesti U21 45%.
Česká republika U21 - Eesti U21 0:3