Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua U21 Al Maghrib U21
Modelo Wan 2 Tactiek PanTR
63% Balbezit 37%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 38.9
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Zumbado controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Benachour neemt vlug de vrije trap. Tazi rent richting de bal. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Zumbado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zumbado. Zumbado krijgt een gele kaart. Tibi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tibi kan niet meer verder spelen. Mechraoui komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Mechraoui probeert naar een medespeler te passen. Zumbado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez rent richting de bal. Zumbado is nu in balbezit. Zumbado draait met de bal, schiet en ... Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sabri probeert naar een medespeler te passen. Hishami kopt de bal weg. Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. Tazi is nu in balbezit. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ojeda geeft een lange en hoge pass. Benabdellah kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zumbado de bal onder controle te krijgen. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal met de wreef. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Zumbado krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Al Maghrib U21 1:0

26e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Barakat verovert de bal door een tackle van achteren. Barakat geeft een lange en hoge pass. Tazi is nu in balbezit. Tazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Benabdellah onderschept slim de pass. Benabdellah geeft de bal voor. Hishami kopt de bal weg. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nicaragua U21 - Al Maghrib U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 56%, Al Maghrib U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicaragua U21 - Al Maghrib U21 1:1

52e minuut.
Inworp. Chouchane komt het veld opgelopen. Jelassi met de inworp. Benachour geeft een hoge lob. Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hishami is nu in balbezit. Hishami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Al Maghrib U21 1:2

64e minuut.
Carrion met een sublieme pass. Jomaoui is nu in balbezit. Jomaoui passt de bal zonder na te denken. Zumbado is nu in balbezit. Zumbado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Inworp. Khayri komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Santos passt de bal met de wreef. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rendon geeft de bal voor. Zumbado is nu in balbezit. Zumbado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nicaragua U21 - Al Maghrib U21 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 50%, Al Maghrib U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicaragua U21 - Al Maghrib U21 2:2