Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Israel U21 Al Maghrib U21
NIKOS Tactiek PanTR
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
55 gemiddelde waardering 37.6
excellent Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen adequate


12e minuut.
Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouaron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eprhaim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gabay is nu in balbezit. Tazi is nu in balbezit. Gabay begaat een overtreding. Tazi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hishami komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Eprhaim rent richting de bal. Eprhaim passt de bal zonder na te denken. Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso haalt uit met een fantastische trap. Sabri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Al Maghrib U21 1:0

31e minuut.
Azoulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Azoulay speelt de bal door. Dorani rent richting de bal. Dorani schiet op doel. Sabri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Al Maghrib U21 2:0

36e minuut.
Matiko heeft problemen om de bal te vangen. Jomaoui is nu in balbezit. Matiko verovert de bal door een tackle van achteren. Azoulay rent richting de bal. Azoulay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko draait met de bal, schiet en ... Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 33%, Al Maghrib U21 67%.
Israel U21 - Al Maghrib U21 2:0

46e minuut.
Daar is Hishami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabso verovert de bal door een tackle van achteren. Gabso probeert naar een medespeler te passen. Matiko heeft problemen om de bal te vangen. Matiko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

46e minuut.
Doeltrap. Sabri trapt de bal weg van het doel. Bouaron speelt de bal door. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani schiet op doel. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Al Maghrib U21 3:0

51e minuut.
Azoulay verovert de bal door een tackle van achteren. Azoulay geeft een lange en hoge pass. Dorani kopt de bal weg. Gabso is nu in balbezit. Gabso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Chouchane komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Luz geeft een hoge lob. Azoulay rent richting de bal. Azoulay passt de bal in één keer door. Gabso is nu in balbezit. Gabso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Al Maghrib U21 4:0

57e minuut.
Mechraoui komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Bouaron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabso met een sublieme pass. Klungelig pakt Eprhaim de bal. Eprhaim geeft een lange en hoge pass. Paal! Dorani rent richting de bal. Dorani draait met de bal, schiet en ... Sabri bokst de bal weg.

65e minuut.
Buitenspel voor Matiko. Goede buitenspelval van de verdediging. Ben Haim komt het veld opgelopen. Alkayam komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gabso is nu in balbezit. Gabso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azoulay de bal. Alkayam rent richting de bal. Alkayam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hishami controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Eprhaim neemt vlug de vrije trap. Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Al Maghrib U21 5:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abarbnel komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mechraoui heeft problemen om de bal te vangen. Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim geeft de bal voor. Alkayam rent richting de bal. Alkayam schiet op doel. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Al Maghrib U21 6:0

80e minuut.
Inworp. Khayri komt het veld opgelopen. Abarbnel met de inworp. Klungelig pakt Gabso de bal. Gabso geeft de bal voor. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. Sabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Jelassi met een snelle inworp. Mechraoui rent richting de bal. Mechraoui passt de bal met de wreef. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... Bar Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 32%, Al Maghrib U21 68%.
Israel U21 - Al Maghrib U21 6:0