Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua U21 Česká republika U21
Modelo Wan 2 Tactiek Maroco
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
40.3 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hlahůlek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mercedes de bal onder controle te krijgen. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

9e minuut.
Soza speelt de bal door. Šalamoun speelt de bal door. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Písecký is nu in balbezit. Písecký draait met de bal, schiet en ... Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel. Soza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:1

10e minuut.
Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Escoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escoto probeert naar een medespeler te passen. Písecký is nu in balbezit. Písecký schiet op doel. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Písecký rent richting de bal. Písecký schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:2

12e minuut.
Písecký onderschept slim de pass. Carrion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Písecký is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lizák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský draait met de bal, schiet en ... Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lizák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Písecký krijgt zijn hoofd ertegen. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rendon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rendon geeft de bal voor. Núñez probeert de bal aan de voet te houden. Lizák kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Escoto is nu in balbezit. Escoto geeft een hoge lob. Gomero kopt de bal weg. Baquedano rent richting de bal. Baquedano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lizák rent richting de bal. Lizák geeft een hoge lob. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda schiet op doel. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. Písecký onderschept slim de pass. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda haalt uit met een fantastische trap. Soza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:3

31e minuut.
Soza probeert naar een medespeler te passen. Šalamoun kopt de bal weg. Lizák geeft een hoge lob. Protivanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivanský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:4

33e minuut.
Šalamoun speelt de bal door. Protivanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivanský passt de bal zonder na te denken. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Protivanský rent richting de bal. Protivanský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda passt de bal in één keer door. Protivanský rent richting de bal. Protivanský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:5

41e minuut.
Buitenspel voor Písecký. Goede buitenspelval van de verdediging. Bu neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Teichmann de bal. Escoto rent richting de bal. Escoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 74%, Česká republika U21 26%.
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:5

50e minuut.
Hlahůlek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šalamoun met een sublieme pass. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Lizák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda geeft de bal voor. Protivanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivanský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:6

53e minuut.
Núñez speelt de bal door. Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lizák wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lizák kan niet meer verder spelen. Siegler komt het veld opgelopen. Siegler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Písecký rent richting de bal. Písecký haalt uit met een fantastische trap. Soza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:7

54e minuut.
Šalamoun is nu in balbezit. Šalamoun passt de bal zonder na te denken. Protivanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivanský schiet op doel. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

56e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal met de wreef. Hlahůlek met een sublieme pass. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský draait met de bal, schiet en ... Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Opatrný komt het veld opgelopen. Rychlík komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Siegler met de inworp. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda geeft een hoge lob. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík schiet op doel. Soza bokst de bal weg. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:8

60e minuut.
Carrion passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pacheco de bal. Nepivoda is nu in balbezit. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Siegler kopt de bal weg. Klungelig pakt Núñez de bal. Nepivoda is nu in balbezit. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Šalamoun met een sublieme pass. Siegler rent richting de bal. Siegler passt de bal zonder na te denken. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Šalamoun is nu in balbezit. Šalamoun passt de bal in één keer door. Siegler geeft een hoge lob. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Šalamoun geeft een lange en hoge pass. Nepivoda kopt de bal weg. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný schiet op doel. Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:9

65e minuut.
Santos komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Šalamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalamoun geeft een lange en hoge pass. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:10

71e minuut.
Opatrný kopt de bal weg. Rychlík heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík onderschept slim de pass. Rychlík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hlahůlek rent richting de bal. Hlahůlek met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík verovert de bal door een tackle van achteren. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Soza bokst de bal weg.

75e minuut.
Šalamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto onderschept slim de pass. Santos speelt de bal door. Baquedano is nu in balbezit. Baquedano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Nepivoda verovert de bal door een tackle van achteren. Rychlík rent richting de bal. Rychlík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:11

80e minuut.
Opatrný controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lino komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Daar is Hlahůlek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlahůlek met een sublieme pass. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík schiet op doel. Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Siegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siegler probeert naar een medespeler te passen. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:12

85e minuut.
Opatrný verovert de bal door een tackle van achteren. Opatrný passt de bal in één keer door. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:13

87e minuut.
Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný passt de bal in één keer door. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík schiet op doel. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Nepivoda is nu in balbezit. Carrion is nu in balbezit. Nepivoda onderschept slim de pass. Rychlík rent richting de bal. Rychlík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Siegler kopt de bal weg. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 76%, Česká republika U21 24%.
Nicaragua U21 - Česká republika U21 0:13