Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika U21 Israel U21
Izrael1 Tactiek Lethal Weapon #9
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Matiko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouaron met een sublieme pass. Azoulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Azoulay geeft de bal voor. Gabso springt en kopt de bal. Konvalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Vymámil met een sublieme pass. Hanka is nu in balbezit. Hanka met een sublieme pass. Nepivoda rent richting de bal. Nepivoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lizák probeert naar een medespeler te passen. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba speelt de bal door. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Laluz geeft de bal voor. Doudleba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laluz. Laluz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Azoulay rent richting de bal. Azoulay geeft een hoge lob. Gabso kopt de bal weg. Matiko rent richting de bal. Matiko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Azoulay is nu in balbezit. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Doudleba rent richting de bal. Doudleba draait met de bal, schiet en ... Bar Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Nepivoda verovert de bal door een tackle van achteren. Nepivoda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gabay de bal onder controle te krijgen. Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Opatrný komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 51%, Israel U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika U21 - Israel U21 0:0

49e minuut.
Doudleba probeert naar een medespeler te passen. Opatrný rent richting de bal. Gabay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Opatrný raakt geblesseerd tijdens het duel. Hanka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bar Levi bokst de bal weg.

50e minuut.
Lizák kopt de bal weg. Doudleba heeft problemen om de bal te vangen. Doudleba geeft de bal voor. Hanka rent richting de bal. Hanka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Opatrný passt de bal met de wreef. Hanka is nu in balbezit. Hanka speelt de bal door. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim passt de bal in één keer door. Erat met een sublieme pass. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný schiet op doel. Bar Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toužebný komt het veld opgelopen. Krupič komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganach komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bouaron probeert naar een medespeler te passen. Gabso is nu in balbezit. Krupič begaat een overtreding. Krupič krijgt een gele kaart. Gabso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gabso kan niet meer verder spelen. Vered komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Erat met een sublieme pass. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba probeert naar een medespeler te passen. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný draait met de bal, schiet en ... Bar Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lizák passt de bal in één keer door. Krupič met een sublieme pass. Gabay is nu in balbezit. Toužebný verovert de bal door een tackle van achteren. Toužebný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Israel U21 1:0

89e minuut.
Krupič passt de bal in één keer door. Erat met een sublieme pass. Doudleba heeft problemen om de bal te vangen. Doudleba geeft een lange en hoge pass. Opatrný springt en kopt de bal. Bar Levi bokst de bal weg. Opatrný is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Israel U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 31%, Israel U21 69%.
Česká republika U21 - Israel U21 2:0