Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Israel U21 Česká republika U21
Czechov Tactiek Israel mir
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 61.9
very good Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Trčka is nu in balbezit. Trčka geeft de bal voor. Luz rent richting de bal. Opatrný verovert de bal door een tackle van achteren. Opatrný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Opatrný geeft een hoge lob. Jura rent richting de bal. Jura passt de bal zonder na te denken. Opatrný rent richting de bal. Opatrný draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jura probeert naar een medespeler te passen. Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Opatrný de bal. Opatrný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jura met de inworp. Erat rent richting de bal. Erat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Opatrný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opatrný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jura kopt de bal weg. Toužebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ben Zakai zijn tegenspeler op de grond. Ben Zakai krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ganach probeert de bal aan de voet te houden. Jura is nu in balbezit. Jura passt de bal zonder na te denken. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doudleba probeert naar een medespeler te passen. Erat speelt de bal door. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný draait met de bal, schiet en ... Ganach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doudleba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Opatrný springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gabay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Česká republika U21 0:1

38e minuut.
Ben Zakai heeft problemen om de bal te vangen. Bouaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouaron passt de bal met de wreef. Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krčín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Jurča speelt de bal door. Klungelig pakt Trčka de bal. Trčka geeft een hoge lob. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 76%, Česká republika U21 24%.
Israel U21 - Česká republika U21 0:1

46e minuut.
Trčka probeert naar een medespeler te passen. Doudleba rent richting de bal. Doudleba geeft de bal voor. Hanka springt en kopt de bal. Bar Levi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Česká republika U21 0:2

56e minuut.
Azoulay probeert naar een medespeler te passen. Toužebný rent richting de bal. Ben Zakai begaat een overtreding. Ben Zakai krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Toužebný wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jura komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Nepivoda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Haim komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bouaron kopt de bal weg. Daar is Eprhaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šalamoun met een sublieme pass. Jura is nu in balbezit. Jura geeft een hoge lob. Bar Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Šalamoun speelt de bal door. Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba passt de bal zonder na te denken. Hanka rent richting de bal. Hanka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Dorani komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Trčka geeft de bal voor. Laluz rent richting de bal. Laluz geeft een hoge lob. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Laluz kopt de bal weg. Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda schiet op doel. Bar Levi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Česká republika U21 0:3

73e minuut.
Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Dorani rent richting de bal. Hanka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanka krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ganach met een sublieme pass. Erat rent richting de bal. Erat geeft een hoge lob. Hanka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Česká republika U21 0:4

81e minuut.
Klungelig pakt Trčka de bal. Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Náhora bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani verovert de bal door een tackle van achteren. Dorani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba passt de bal in één keer door. Hanka is nu in balbezit. Hanka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Erat passt de bal met de wreef. Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura speelt de bal door. Daar is Nepivoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepivoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 58%, Česká republika U21 42%.
Israel U21 - Česká republika U21 0:4