Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Uruguay U21
532* Tactiek New Zealand
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
43.4 gemiddelde waardering 55.2
average Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Stirling rent richting de bal. Roza is nu in balbezit. Stirling onderschept slim de pass. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch schiet op doel. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Uruguay U21 0:1

4e minuut.
Overton met een snelle inworp. Bryson rent richting de bal. Bryson probeert naar een medespeler te passen. Overton bereikt de bal nog maar net als eerste. Overton geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson begaat een overtreding. Jackson krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Aldunate rent richting de bal. Aldunate geeft een hoge lob. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling schiet op doel. Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Uruguay U21 0:2

17e minuut.
Zaballa onderschept slim de pass. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló met een sublieme pass. Stirling is nu in balbezit. Stirling draait met de bal, schiet en ... Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló passt de bal met de wreef. Cedrés rent richting de bal. Cedrés geeft een hoge lob. Folch springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Pretto geeft een lange en hoge pass. Cedrés heeft problemen om de bal te vangen. Cedrés geeft een hoge lob. Stirling geeft een hoge lob. Folch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wellington probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bryson de bal. Bryson passt de bal met de wreef. Power rent richting de bal. Power schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Meads verovert de bal door een tackle van achteren. Farell onderschept slim de pass. Farell geeft de bal voor. Stirling is nu in balbezit. Stirling draait met de bal, schiet en ... Cowan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 49%, Uruguay U21 51%.
New Zealand U21 - Uruguay U21 0:2

52e minuut.
Daar is Anthopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farell verovert de bal door een tackle van achteren. Farell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Folch de bal. Folch haalt uit met een fantastische trap. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tozzi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Power. Goede buitenspelval van de verdediging. Gibbes komt het veld opgelopen. Limpias komt het veld opgelopen. Carbone komt het veld opgelopen. Velázquez komt het veld opgelopen. Shipley komt het veld opgelopen. Van Waveren komt het veld opgelopen. Darney komt het veld opgelopen. McKeown komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cedrés passt de bal met de wreef. Carbone rent richting de bal. Carbone met een sublieme pass. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Uruguay U21 0:3

74e minuut.
Roza geeft een hoge lob. Carbone is nu in balbezit. Cedrés rent richting de bal. Cedrés geeft de bal voor. Limpias krijgt zijn hoofd ertegen. McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velázquez rent richting de bal. Velázquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Uruguay U21 0:4

83e minuut.
Cedrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrés probeert naar een medespeler te passen. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Uruguay U21 0:5

87e minuut.
Savio bereikt de bal nog maar net als eerste. Savio geeft een lange en hoge pass. Velázquez kopt de bal weg. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 65%, Uruguay U21 35%.
New Zealand U21 - Uruguay U21 0:5