Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana U21 New Zealand U21
Rep Dom 3 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
41.5 gemiddelde waardering 43
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


22e minuut.
Aponte passt de bal zonder na te denken. Comas is nu in balbezit. Meads begaat een overtreding. Meads krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Overton geeft de bal voor. Inworp. Aponte met een snelle inworp. Acosta geeft de bal voor. Comas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - New Zealand U21 1:0

39e minuut.
Overton passt de bal zonder na te denken. Jackson is nu in balbezit. Jackson geeft een hoge lob. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Peña geeft de bal voor. Inworp. Wellington met de inworp. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington passt de bal zonder na te denken. Aponte heeft problemen om de bal te vangen. Wellington rent richting de bal. Wellington haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 54%, New Zealand U21 46%.
República Dominicana U21 - New Zealand U21 1:0

71e minuut.
Bryson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jackson de bal. Jackson passt de bal zonder na te denken. Overton rent richting de bal. Overton geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Meads neemt vlug de vrije trap. Bracken kopt de bal weg. Klungelig pakt Perelló de bal. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maloney komt het veld opgelopen. Ngatai komt het veld opgelopen. Shipley komt het veld opgelopen. Kightley komt het veld opgelopen. Gibbes komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gibbes geeft de bal voor. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Ngatai rent richting de bal. Ngatai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
República Dominicana U21 - New Zealand U21 1:1

86e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta passt de bal in één keer door. Aponte heeft problemen om de bal te vangen. Ngatai is nu in balbezit. Ngatai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 55%, New Zealand U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
República Dominicana U21 - New Zealand U21 1:1