Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-30 18:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group N
  • Stadion: Perú U21 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 57524
Perú U21 Polska U21
3-5-2 LW Tactiek Polska Ofensywa
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
52.8 gemiddelde waardering 62.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Zavala passt de bal met de wreef. Nicolini is nu in balbezit. Nicolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Polska U21 1:0

17e minuut.
Bartra verovert de bal door een tackle van achteren. Bartra geeft een lange en hoge pass. Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz geeft de bal voor. Nicolini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Polska U21 2:0

22e minuut.
Bartra bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus verovert de bal door een tackle van achteren. Brękus geeft een hoge lob. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Brękus geeft een lange en hoge pass. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Traverso krijgt een gele kaart. Mirkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bueno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brękus geeft de bal voor. Mirkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Polska U21 2:1

32e minuut.
Brękus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moskalewicz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Plichta geeft een hoge lob. Zavala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrzat kopt de bal weg. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okrzesik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kacperzak wilt de vrije trap nemen. Moskalewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perú U21 - Polska U21 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 59%, Polska U21 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perú U21 - Polska U21 2:2

46e minuut.
Leiva komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kłosiński is nu in balbezit. Kłosiński geeft een lange en hoge pass. del Valle kopt de bal weg. Mirkowski probeert de bal met de borst te controleren. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Skrzat onderschept slim de pass. Skrzat met een sublieme pass. Mila met een sublieme pass. Leiva rent richting de bal. Leiva draait met de bal, schiet en ... Kaferski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bożałek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Piesik komt het veld opgelopen. Vizcarra komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitarek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sitarek kopt de bal weg. Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek schiet op doel. Bueno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Polska U21 2:3

80e minuut.
Porąbaniec is nu in balbezit. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vizcarra zijn tegenspeler op de grond. Vizcarra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bożałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kacperzak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bożałek heeft problemen om de bal te vangen. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Bueno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Polska U21 2:4

83e minuut.
Castañeda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sitarek met een snelle inworp. Moskalewicz geeft een lange en hoge pass. Wilk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leiva de bal. Bożałek rent richting de bal. Wilk is nu in balbezit. Wilk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Traverso de bal. Wilk is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bartra geeft de bal voor. Piesik geeft een lange en hoge pass. Bożałek kopt de bal weg. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cuba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olivos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piesik. Piesik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 63%, Polska U21 37%.
Perú U21 - Polska U21 2:4