Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Australia U21 Cymru U21
v14 Tactiek otravimfantanile
49% Balbezit 51%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
57.7 gemiddelde waardering 45.6
excellent Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Jayanthi passt de bal met de wreef. Daar is Fleming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleming passt de bal in één keer door. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ... Symes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi geeft een hoge lob. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley schiet op doel. Symes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 1:0

16e minuut.
Hyam rent richting de bal. Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Jayanthi geeft een lange en hoge pass. Shipley is nu in balbezit. Shipley draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley onderschept slim de pass. Whitley passt de bal in één keer door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chen passt de bal met de wreef. Fleming probeert naar een medespeler te passen. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 2:0

24e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal met de wreef. Jayanthi met een sublieme pass. Morgan rent richting de bal. Morgan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bourne is nu in balbezit. Bourne haalt uit met een fantastische trap. Symes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 3:0

26e minuut.
Barber rent richting de bal. Fleming onderschept slim de pass. Fleming geeft een lange en hoge pass. Bourne kan de bal niet met de borst controleren. Bourne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 4:0

27e minuut.
Inworp. Chen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi geeft de bal voor. Shipley maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hyam met een sublieme pass. Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. Conway geeft de bal voor. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Jayanthi passt de bal in één keer door. Fleming is nu in balbezit. Fleming passt de bal met de wreef. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Langdon passt de bal zonder na te denken. Jayanthi rent richting de bal. Barber verovert de bal door een tackle van achteren. Barber draait met de bal, schiet en ... Kalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 4:1

45e minuut.
O`Brien is nu in balbezit. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Hyam zijn tegenspeler op de grond. Hyam krijgt een gele kaart. Franklin raakt geblesseerd tijdens het duel. Jayanthi met een snel genomen vrije trap. Morgan krijgt zijn hoofd ertegen. Symes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 26%, Cymru U21 74%.
Australia U21 - Cymru U21 4:1

46e minuut.
Foster komt het veld opgelopen. Todd komt het veld opgelopen. Langdon komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Franklin rent richting de bal. Franklin geeft de bal voor. Barber is nu in balbezit. Barber haalt uit met een fantastische trap. Kalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 4:2

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barber stond buitenspel. Langdon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Shipley rent richting de bal. Shipley schiet op doel. Symes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 5:2

54e minuut.
Chen speelt de bal door. Haines is nu in balbezit. Haines met een sublieme pass. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Jayanthi de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chen. Chen krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi geeft een hoge lob. Shipley rent richting de bal. Shipley schiet op doel. Symes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Shipley rent richting de bal. Shipley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 6:2

61e minuut.
Williams rent richting de bal. Schwarzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Williams is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Proctor komt het veld opgelopen. Van Gisbergen komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denning komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Whitley is nu in balbezit. Shipley verovert de bal door een tackle van achteren. Foster rent richting de bal. Shipley verovert de bal door een tackle van achteren. Shipley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Harries komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Todd passt de bal zonder na te denken. Harries is nu in balbezit. Langdon begaat een overtreding. Langdon krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Fleming rent richting de bal. Fleming passt de bal in één keer door. Mutlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries verovert de bal door een tackle van achteren. Harries schiet op doel. Symes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bourne is nu in balbezit. Bourne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 7:2

80e minuut.
Conway heeft problemen om de bal te vangen. Shipley is nu in balbezit. Bourne is nu in balbezit. Bourne schiet op doel. Symes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Cymru U21 8:2

81e minuut.
Todd is nu in balbezit. Todd passt de bal zonder na te denken. Langdon rent richting de bal. Langdon passt de bal met de wreef. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shipley is nu in balbezit. Shipley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 27%, Cymru U21 73%.
Australia U21 - Cymru U21 8:2