Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas U21 Australia U21
Cru21 Tactiek v20
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Chen met de inworp. Fleming is nu in balbezit. Fleming geeft een hoge lob. Bourne springt en kopt de bal. Panagos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Australia U21 0:1

15e minuut.
Fleming geeft een hoge lob. Theodorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne draait met de bal, schiet en ... Panagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Australia U21 0:2

16e minuut.
Sakellaropoulos is nu in balbezit. Met opzet legt Shipley zijn tegenspeler op de grond. Sakellaropoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bravakos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Barmanakos verovert de bal door een tackle van achteren. Barmanakos passt de bal zonder na te denken. Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos geeft een lange en hoge pass. Stournaras springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Tsiflikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zachopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Zachopoulos geeft de bal voor. Stournaras springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 46%, Australia U21 54%.
Hellas U21 - Australia U21 0:2

46e minuut.
Skoko komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Fleming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleming probeert naar een medespeler te passen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen geeft een hoge lob. Shipley maakt een snoekduik en kopt de bal. Panagos bokst de bal weg.

55e minuut.
Skoko is nu in balbezit. Skoko passt de bal in één keer door. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gisbergen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Shipley heeft problemen om de bal te vangen. Theodorogiannis onderschept slim de pass. Theodorogiannis geeft de bal voor. Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Van Gisbergen geeft de bal voor. Shipley is nu in balbezit. Kremantalas begaat een overtreding. Shipley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jayanthi wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos speelt de bal door. Sakellaropoulos is nu in balbezit. Sakellaropoulos haalt uit met een fantastische trap. Kalac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Australia U21 1:2

82e minuut.
Bravakos is nu in balbezit. Bravakos geeft een lange en hoge pass. Sakellaropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellaropoulos schiet op doel. Kalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas U21 - Australia U21 2:2

89e minuut.
Fleming passt de bal in één keer door. Shipley rent richting de bal. Theodorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley verovert de bal door een tackle van achteren. Shipley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shipley rent richting de bal. Shipley haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 49%, Australia U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas U21 - Australia U21 2:2