Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cymru U21 Costa Rica U21
machynlleth Tactiek costa rica 24
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 37.9
very good Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen good


5e minuut.
Varela geeft de bal voor. Inworp. Hyam met een snelle inworp. Daar is Barber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barber geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Figueira kopt de bal weg. Klungelig pakt Williams de bal. Bastos begaat een overtreding. Bastos krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley geeft de bal voor. Barber is nu in balbezit. Barber draait met de bal, schiet en ... Lanchester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Costa Rica U21 1:0

21e minuut.
Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna begaat een overtreding. Conway raakt geblesseerd tijdens het duel. Mutlow met een snel genomen vrije trap. Barber is nu in balbezit. Betancourt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Betancourt krijgt een gele kaart. Barber raakt geblesseerd tijdens het duel. Williams neemt de penalty, wat een uithaal! Lanchester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Costa Rica U21 2:0

24e minuut.
Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Blanquedano is nu in balbezit. Shellard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shellard krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bell onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williams met de inworp. Whitley geeft een lange en hoge pass. Amplett rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Costa Rica U21 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Whitley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitley geeft een lange en hoge pass. Barber maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 24%, Costa Rica U21 76%.
Cymru U21 - Costa Rica U21 3:0

61e minuut.
Inworp. Proctor komt het veld opgelopen. Foster komt het veld opgelopen. Denning komt het veld opgelopen. Ansley komt het veld opgelopen. Langdon komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Proctor geeft de bal voor. Valdéz rent richting de bal. Hyam onderschept slim de pass. Hyam geeft een lange en hoge pass. Amplett maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Langdon met een sublieme pass. Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley passt de bal in één keer door. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Whitley onderschept slim de pass. Whitley passt de bal met de wreef. Williams rent richting de bal. Williams geeft een lange en hoge pass. Denning springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Costa Rica U21 4:0

81e minuut.
Bell geeft de bal voor. Inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whitley is nu in balbezit. Whitley geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal in één keer door. Amplett is nu in balbezit. Amplett draait met de bal, schiet en ... Lanchester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Varela de bal. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning draait met de bal, schiet en ... Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Costa Rica U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 26%, Costa Rica U21 74%.
Cymru U21 - Costa Rica U21 5:0