Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 Österreich U21
T421w2 Tactiek LaScaloneta
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Agredo onderschept slim de pass. Agredo geeft een lange en hoge pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Schabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Österreich U21 1:0

10e minuut.
Kitzler maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Deis de bal. Deis schiet op doel. Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Ariza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colombia U21 - Österreich U21 1:1

14e minuut.
Berrío probeert naar een medespeler te passen. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinel geeft een hoge lob. Santoyo kan de bal niet met de borst controleren. Torreiter is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kleine speelt de bal door. Espinel kan de bal niet met de borst controleren. Espinel passt de bal met de wreef. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kitzler passt de bal zonder na te denken. Segler probeert naar een medespeler te passen. Hasenhüttl is nu in balbezit. Hasenhüttl geeft de bal voor. Anfang krijgt zijn hoofd ertegen. Ariza bokst de bal weg.

32e minuut.
Segler kopt de bal weg. Riss heeft problemen om de bal te vangen. Riss met een sublieme pass. Deis is nu in balbezit. Deis schiet op doel. Ariza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Anfang draait met de bal, schiet en ... Daar is Agredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap. Ariza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Rodallega komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 61%, Österreich U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colombia U21 - Österreich U21 1:1

50e minuut.
Segler kopt de bal weg. Klungelig pakt Berrío de bal. Berrío geeft een lange en hoge pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hasenhüttl rent richting de bal. Hasenhüttl probeert naar een medespeler te passen. Riss is nu in balbezit. Riss geeft een lange en hoge pass. Kitzler rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Agredo verovert de bal door een tackle van achteren. Agredo geeft een lange en hoge pass. Osorio kopt de bal weg. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Osorio stond buitenspel. Araque komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila met een sublieme pass. Araque rent richting de bal. Araque geeft een lange en hoge pass. Osorio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Österreich U21 2:1

82e minuut.
Berrío onderschept slim de pass. Berrío probeert naar een medespeler te passen. Rodallega rent richting de bal. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Agredo kopt de bal weg. Hasenhüttl rent richting de bal. Hasenhüttl passt de bal zonder na te denken. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Villate kopt de bal weg. Hasenhüttl is nu in balbezit. Hasenhüttl probeert naar een medespeler te passen. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 57%, Österreich U21 43%.
Colombia U21 - Österreich U21 2:1