Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 Prathet Thai U21
T442C Tactiek 4-3-1-2
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


7e minuut.
Barbosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Ávila de bal. Ávila met een sublieme pass. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
de la Torre passt de bal met de wreef. Espinel speelt de bal door. Zamudio rent richting de bal. Zamudio geeft een hoge lob. Santoyo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ávila geeft een lange en hoge pass. Osorio probeert de bal met de borst te controleren. Kam Hua is nu in balbezit. Osorio onderschept slim de pass. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Prathet Thai U21 1:0

24e minuut.
Inworp. Ávila met een snelle inworp. Espinel geeft een hoge lob. Osorio springt en kopt de bal. Vechasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Prathet Thai U21 2:0

31e minuut.
Daar is Zamudio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamudio geeft de bal voor. Kam Hua kopt de bal weg. de la Torre rent richting de bal. de la Torre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vechasil probeert wanhopig de bal te grijpen. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Prathet Thai U21 3:0

33e minuut.
Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio met een sublieme pass. de la Torre met een sublieme pass. Santoyo is nu in balbezit. Santoyo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lamon rent richting de bal. Lamon geeft een hoge lob. de la Torre speelt de bal door. Espinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinel haalt uit met een fantastische trap. Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Santoyo rent richting de bal. Hua onderschept slim de pass. Hua geeft de bal voor. Villate is nu in balbezit. Villate geeft de bal voor. Vechasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 18%, Prathet Thai U21 82%.
Colombia U21 - Prathet Thai U21 3:0

46e minuut.
Dongyun komt het veld opgelopen. Yuansheng komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal in één keer door. Espinel rent richting de bal. Espinel passt de bal met de wreef. Ávila geeft de bal voor. Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Prathet Thai U21 4:0

62e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa geeft de bal voor. Zamudio kopt de bal weg. Santoyo is nu in balbezit. Santoyo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Prathet Thai U21 5:0

67e minuut.
Zamudio met een snelle inworp. Espinel is nu in balbezit. Gahleksi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gahleksi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft de bal voor. Daar is Kangli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Espinel probeert naar een medespeler te passen. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio geeft een lange en hoge pass. Vechasil bokst de bal weg.

89e minuut.
Espinel is nu in balbezit. Espinel passt de bal met de wreef. Zamudio rent richting de bal. Zamudio geeft een hoge lob. Santoyo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 13%, Prathet Thai U21 87%.
Colombia U21 - Prathet Thai U21 5:0