Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Investors Boscy Footbolowcy
nova Tactiek 5d2dmw2a
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
72.4 gemiddelde waardering 72.3
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen formidable


7e minuut.
Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak passt de bal zonder na te denken. Mebus is nu in balbezit. Mebus geeft een hoge lob. Okruta springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Boscy Footbolowcy 1:0

14e minuut.
Pérez Santamaría met een snelle inworp. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal met de wreef. Mebus rent richting de bal. Mebus geeft een lange en hoge pass. Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Drahoš verovert de bal door een tackle van achteren. Drahoš met een sublieme pass. Teruel geeft de bal voor. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mebus met een sublieme pass. Walusiak met een sublieme pass. Okruta is nu in balbezit. Okruta heeft problemen om de bal te vangen. Okruta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Subev speelt de bal door. Cişmaşu met een sublieme pass. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov draait met de bal, schiet en ... Antona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Crexell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nano komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Walusiak met een sublieme pass. Pérez Santamaría rent richting de bal. Met opzet legt Kasianovich zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kasianovich naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pérez Santamaría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Santamaría met een snel genomen vrije trap. Collin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mebus rent richting de bal. Mebus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pérez Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Okruta maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Collin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Cişmaşu passt de bal zonder na te denken. Drahoš rent richting de bal. Drahoš passt de bal zonder na te denken. Zarov is nu in balbezit. Zarov schiet op doel. Antona bokst de bal weg.

41e minuut.
Mebus passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría met een sublieme pass. Okruta heeft problemen om de bal te vangen. Okruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Boscy Footbolowcy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 47%, Boscy Footbolowcy 53%.
FC Investors - Boscy Footbolowcy 2:0

48e minuut.
Kundys geeft een lange en hoge pass. Pérez Santamaría controleert de bal met de borst. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Collin rent richting de bal. Collin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Goriano probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Mebus geeft een hoge lob. Collin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ordóñez speelt de bal door. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta schiet op doel. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mebus bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahoš begaat een overtreding. Mebus raakt geblesseerd tijdens het duel. Nagiel komt het veld opgelopen. Melechowicz komt het veld opgelopen. Melechowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría passt de bal in één keer door. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Melechowicz met een snelle inworp. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Märzendorfer geeft een hoge lob. Zarov kopt de bal weg. Nano rent richting de bal. Nano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Boscy Footbolowcy 2:1

75e minuut.
Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu onderschept slim de pass. Cişmaşu passt de bal in één keer door. Zarov rent richting de bal. Zarov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nano rent richting de bal. Antona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Walusiak speelt de bal door. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Collin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Walusiak passt de bal in één keer door. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Collin rent richting de bal. Collin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 42%, Boscy Footbolowcy 58%.
FC Investors - Boscy Footbolowcy 2:1