Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 59999
FC Rupiecie FC Krikos
boorl Tactiek Hehehe2
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
71.5 gemiddelde waardering 73.7
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Rousselet speelt de bal door. Verkoppen speelt de bal door. Vescina geeft de bal voor. Torralba Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Furga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rousselet passt de bal in één keer door. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - FC Krikos 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Torralba Jiménez de bal. Bagrowski is nu in balbezit. Torralba Jiménez onderschept slim de pass. Torralba Jiménez schiet op doel. Furga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - FC Krikos 0:2

21e minuut.
Verkoppen rent richting de bal. Vescina verovert de bal door een tackle van achteren. Vescina met een sublieme pass. Margaritis heeft problemen om de bal te vangen. Margaritis schiet op doel. Furga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Hanefioglu geeft een hoge lob. Vescina probeert de bal met de borst te controleren. Vescina geeft de bal voor. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Furga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Twardzik is nu in balbezit. Twardzik passt de bal zonder na te denken. Bielikowski is nu in balbezit. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker draait met de bal, schiet en ... Markiet bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahrendorf komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Rousselet probeert de bal aan de voet te houden. Mazonas speelt de bal door. Ziering onderschept slim de pass. Banker is nu in balbezit. Banker draait met de bal, schiet en ... Markiet bokst de bal weg.

31e minuut.
Ardelean geeft een hoge lob. Alemdar kopt de bal weg. Daar is Bagrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hanefioglu passt de bal zonder na te denken. Daar is Nahrendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacDonald met een sublieme pass. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nahrendorf rent richting de bal. MacDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf verovert de bal door een tackle van achteren. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Furga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Lalovac is nu in balbezit. Vescina verovert de bal door een tackle van achteren. Vescina geeft een hoge lob. Margaritis heeft problemen om de bal te vangen. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - FC Krikos 0:3

41e minuut.
Iturburu speelt de bal door. Rousselet rent richting de bal. Rousselet passt de bal in één keer door. Alemdar geeft een hoge lob. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 69%, FC Krikos 31%.
FC Rupiecie - FC Krikos 0:3

51e minuut.
Rousselet is nu in balbezit. Rousselet passt de bal in één keer door. Hanefioglu is nu in balbezit. Nahrendorf verovert de bal door een tackle van achteren. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Furga bokst de bal weg.

63e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iturburu. Alemdar raakt geblesseerd tijdens het duel. Rousselet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nahrendorf krijgt zijn hoofd ertegen. Furga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Lacis kopt de bal weg. Mazonas met een sublieme pass. Twardzik met een sublieme pass. Banker is nu in balbezit. Banker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Vescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalovac onderschept slim de pass. Lalovac speelt de bal door. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean geeft een lange en hoge pass. Furga bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgan komt het veld opgelopen. Ringo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Banker is nu in balbezit. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean geeft een hoge lob. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Furga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kushev komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Nahrendorf de bal. MacDonald is nu in balbezit. Nahrendorf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nahrendorf krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Twardzik passt de bal zonder na te denken. Banker rent richting de bal. Marino begaat een overtreding. Banker raakt geblesseerd tijdens het duel. Lalovac komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 56%, FC Krikos 44%.
FC Rupiecie - FC Krikos 0:3