Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żuraw Krzeszów Zabujcze Strzały
TheSpecialTwo Tactiek 532_wide
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
80.2 gemiddelde waardering 75.1
outstanding Schieten formidable
brilliant Passen outstanding
brilliant Verdedigen magical


16e minuut.
Kawulok geeft de bal voor. Mingolini kopt de bal weg. Garyga met een sublieme pass. Dante probeert de bal met de borst te controleren. Dante haalt uit met een fantastische trap. Török bokst de bal weg.

20e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haroutiunyan. Valente raakt geblesseerd tijdens het duel. Váczi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mingolini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Domaszewski met een sublieme pass. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Lissek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lissek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Constâncio is nu in balbezit. Constâncio speelt de bal door. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft de bal voor. Szerszunowicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Perlick passt de bal met de wreef. Szmiel rent richting de bal. Szmiel met een sublieme pass. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski geeft de bal voor. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Zabujcze Strzały 0:1

39e minuut.
Garyga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel. Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Zabujcze Strzały 0:2

45e minuut.
Steinbrenner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 50%, Zabujcze Strzały 50%.
Żuraw Krzeszów - Zabujcze Strzały 0:2

50e minuut.
Garyga met een sublieme pass. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi passt de bal in één keer door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Nicolici maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szmiel kopt de bal weg. Kawulok heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga passt de bal met de wreef. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Zabujcze Strzały 1:2

61e minuut.
Szmiel rent richting de bal. Szmiel probeert naar een medespeler te passen. Kawulok onderschept slim de pass. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hesters passt de bal met de wreef. Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski speelt de bal door. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel. Kvalvåg bokst de bal weg.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villagrán komt het veld opgelopen. Chagas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas probeert naar een medespeler te passen. Haroutiunyan rent richting de bal. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chagas zal de hoekschop nemen. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Detyniecki probeert naar een medespeler te passen. Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Zabujcze Strzały 1:3

83e minuut.
Hristolov geeft een hoge lob. Amsterdamski heeft problemen om de bal te vangen. Chagas rent richting de bal. Chagas geeft een lange en hoge pass. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Garyga de bal. Garyga passt de bal in één keer door. Chagas is nu in balbezit. Chagas geeft een lange en hoge pass. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski passt de bal in één keer door. Ruminkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Zabujcze Strzały 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 42%, Zabujcze Strzały 58%.
Żuraw Krzeszów - Zabujcze Strzały 1:4