Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domik Tuchola Alexandria SC
na Zbaraż Tactiek awaria
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 13
8 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
74.8 gemiddelde waardering 76.5
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tömösi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noworyta met een snel genomen vrije trap. Tömösi kopt de bal weg. Türksevər rent richting de bal. Türksevər draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cortez geeft een lange en hoge pass. Sadłowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Patropi de bal. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Andres is nu in balbezit. Andres speelt de bal door. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń haalt uit met een fantastische trap. Malech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Alexandria SC 1:0

17e minuut.
Gusin is nu in balbezit. Patropi onderschept slim de pass. Patropi geeft de bal voor. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Moise is nu in balbezit. Sadłowski onderschept slim de pass. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Malech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Alexandria SC 2:0

22e minuut.
Zielonka probeert naar een medespeler te passen. Andres kan de bal niet met de borst controleren. Andres met een sublieme pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Moise is nu in balbezit. Moise passt de bal zonder na te denken. Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andres rent richting de bal. Andres draait met de bal, schiet en ... Malech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Alexandria SC 3:0

30e minuut.
Dyduch speelt de bal door. Leray bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Cortez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Alexandria SC 4:0

32e minuut.
Andres geeft een lange en hoge pass. Sadłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Moise probeert de bal aan de voet te houden. Biaduń rent richting de bal. Biaduń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Moise kopt de bal weg. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić met een sublieme pass. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Zielonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Biaduń rent richting de bal. Biaduń passt de bal zonder na te denken. Moise verovert de bal door een tackle van achteren. Andres is nu in balbezit. Andres schiet op doel. Malech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Andres geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sadłowski de bal. Cortez met een sublieme pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel. Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andres zal de hoekschop nemen. Gusin kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 45%, Alexandria SC 55%.
Domik Tuchola - Alexandria SC 4:0

46e minuut.
Kwasiborski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu geeft een hoge lob. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Alexandria SC 4:1

52e minuut.
Durdžić met een snelle inworp. Tömösi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biaduń. Biaduń krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Biaduń passt de bal in één keer door. Sadłowski rent richting de bal. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Zielonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cortez speelt de bal door. Biaduń rent richting de bal. Biaduń passt de bal in één keer door. Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Berent kopt de bal weg. Daar is Jaster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksevər is nu in balbezit. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Zielonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Alexandria SC 4:2

73e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andres de bal. Andres geeft een hoge lob. Sadłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Malech bokst de bal weg. Biaduń maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Durdžić speelt de bal door. Türksevər is nu in balbezit. Met opzet legt Mrozik zijn tegenspeler op de grond. Mrozik krijgt een gele kaart. Türksevər raakt geblesseerd tijdens het duel. Noworyta met een snel genomen vrije trap. Türksevər krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Leray geeft een hoge lob. Türksevər is nu in balbezit. Met opzet legt Lisota zijn tegenspeler op de grond. Lisota is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Cortez geeft een hoge lob. Buitenspel voor Andres. Goede buitenspelval van de verdediging. Leray maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mrozik kan de bal niet met de borst controleren. Türksevər is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Andres is nu in balbezit. Andres passt de bal in één keer door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Malech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Alexandria SC 5:2

89e minuut.
Durdžić passt de bal met de wreef. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal zonder na te denken. Türksevər rent richting de bal. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Zielonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 47%, Alexandria SC 53%.
Domik Tuchola - Alexandria SC 5:2