Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC FC Rupiecie
awaria Tactiek jakosciec
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
74.5 gemiddelde waardering 74.5
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


9e minuut.
Tömösi rent richting de bal. Hanefioglu onderschept slim de pass. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Agačević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - FC Rupiecie 1:0

10e minuut.
Guardiola geeft een hoge lob. Selviboylu kan de bal niet met de borst controleren. Mazonas geeft de bal voor. Banker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alexandria SC - FC Rupiecie 1:1

13e minuut.
Lalovac kopt de bal weg. Twardzik geeft een lange en hoge pass. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu schiet op doel. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Guardiola is nu in balbezit. Guardiola passt de bal zonder na te denken. Mazonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonas geeft een hoge lob. Banker krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tömösi passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta passt de bal met de wreef. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Stoenescu probeert naar een medespeler te passen. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Twardzik probeert de bal met de borst te controleren. Twardzik passt de bal met de wreef. Mazonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonas geeft een hoge lob. Banker krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Daar is Türksevər, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanefioglu verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Tömösi rent richting de bal. Tömösi schiet op doel. Agačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Patropi met een sublieme pass. Durdžić speelt de bal door. Hanefioglu met een sublieme pass. Daar is Kubiakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiakas geeft een lange en hoge pass. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leray bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - FC Rupiecie 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 51%, FC Rupiecie 49%.
Alexandria SC - FC Rupiecie 1:2

53e minuut.
Guardiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər onderschept slim de pass. MacDonald begaat een overtreding. Türksevər raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Noworyta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanefioglu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noworyta raakt geblesseerd tijdens het duel. Noworyta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alexandria SC - FC Rupiecie 2:2

59e minuut.
Stoenescu met een sublieme pass. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Klungelig pakt Ramos de bal. Twardzik probeert naar een medespeler te passen. Mazonas is nu in balbezit. Mazonas geeft een lange en hoge pass. Selviboylu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Durdžić rent richting de bal. Durdžić passt de bal in één keer door. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Agačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - FC Rupiecie 3:2

83e minuut.
Mazonas is nu in balbezit. Mazonas met een sublieme pass. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alexandria SC - FC Rupiecie 3:3

84e minuut.
Türksevər onderschept slim de pass. Guardiola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Türksevər. Türksevər krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Stoenescu met een sublieme pass. Daar is Noworyta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər onderschept slim de pass. Türksevər schiet op doel. Agačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Banker met een sublieme pass. Mazonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonas geeft een hoge lob. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ramos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta passt de bal in één keer door. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 46%, FC Rupiecie 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alexandria SC - FC Rupiecie 3:3