Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
FC Rupiecie Domik Tuchola
boorl Tactiek na baraż
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
72.7 gemiddelde waardering 76.7
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Banker rent richting de bal. Cortez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verkoppen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mazonas rent richting de bal. Mazonas geeft een hoge lob. Selviboylu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gedeon trapt de bal weg. Andres met een sublieme pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Selviboylu rent richting de bal. Berent is nu in balbezit. Selviboylu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Selviboylu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lisota maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres passt de bal zonder na te denken. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Iturburu geeft een lange en hoge pass. Banker rent richting de bal. Jaster begaat een overtreding. Banker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lalovac neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mazonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonas geeft de bal voor. Cortez rent richting de bal. Banker onderschept slim de pass. Banker draait met de bal, schiet en ... Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Domik Tuchola 1:0

43e minuut.
Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardiola onderschept slim de pass. Guardiola geeft de bal voor. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker draait met de bal, schiet en ... Paal! Mazonas geeft een hoge lob. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Domik Tuchola 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 58%, Domik Tuchola 42%.
FC Rupiecie - Domik Tuchola 2:0

46e minuut.
Zielonka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Banker is nu in balbezit. Banker geeft een hoge lob. Cortez onderschept slim de pass. Mazonas rent richting de bal. Mazonas geeft de bal voor. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Banker springt en kopt de bal. Zielonka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

59e minuut.
Lisota rent richting de bal. Lisota geeft de bal voor. Verkoppen is nu in balbezit. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Mazonas is nu in balbezit. Mazonas geeft de bal voor. Banker is nu in balbezit. Banker draait met de bal, schiet en ... Zielonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Domik Tuchola 3:0

71e minuut.
Źdźbło rent richting de bal. Źdźbło passt de bal in één keer door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Agačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hanefioglu geeft een lange en hoge pass. Selviboylu rent richting de bal. Jaster onderschept slim de pass. Jaster geeft een lange en hoge pass. Gusin krijgt zijn hoofd ertegen. Agačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biaduń met de inworp. Andres met een sublieme pass. Źdźbło is nu in balbezit. Źdźbło schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 58%, Domik Tuchola 42%.
FC Rupiecie - Domik Tuchola 3:0