Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 47991
FC Krikos SAN ESCOBAR
Hehehe2 Tactiek Satanmode5212wv2
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
73.2 gemiddelde waardering 71.9
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Majdak probeert naar een medespeler te passen. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża passt de bal met de wreef. Saraga rent richting de bal. Saraga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rousselet rent richting de bal. Rousselet geeft de bal voor. Çanakkale is nu in balbezit. Margaritis verovert de bal door een tackle van achteren. Margaritis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Wieża rent richting de bal. Vescina rent richting de bal. Vescina geeft de bal voor. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vescina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sommese bokst de bal weg. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - SAN ESCOBAR 1:0

23e minuut.
Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziering legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wieża is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wieża kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Markiet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krikos - SAN ESCOBAR 1:1

27e minuut.
Marino rent richting de bal. Marino geeft de bal voor. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan geeft de bal voor. Margaritis springt en kopt de bal. Sommese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domján rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - SAN ESCOBAR 2:1

33e minuut.
Ardelean controleert de bal met de borst. Majdak is nu in balbezit. Ardelean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majdak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lubbers neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Markiet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krikos - SAN ESCOBAR 2:2

44e minuut.
Posłuszny passt de bal zonder na te denken. Lubbers probeert naar een medespeler te passen. Majdak rent richting de bal. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Markiet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - SAN ESCOBAR 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 43%, SAN ESCOBAR 57%.
FC Krikos - SAN ESCOBAR 2:3

46e minuut.
Vescina probeert naar een medespeler te passen. Margaritis rent richting de bal. Lubbers begaat een overtreding. Lubbers krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Daar is Vescina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vescina geeft een hoge lob. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Sommese werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Margaritis is nu in balbezit. Tărăşilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margaritis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Margaritis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sommese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krikos - SAN ESCOBAR 3:3

54e minuut.
Lubbers is nu in balbezit. Lubbers passt de bal met de wreef. Marino heeft problemen om de bal te vangen. Wieża onderschept slim de pass. Wieża draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Koźluk met een snelle inworp. Cimbora is nu in balbezit. Cimbora geeft de bal voor. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Posłuszny is nu in balbezit. Posłuszny passt de bal zonder na te denken. Lacis is nu in balbezit. Majdak verovert de bal door een tackle van achteren. Majdak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alemdar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cimbora kopt de bal weg. Ziering probeert de bal aan de voet te houden. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ... Markiet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - SAN ESCOBAR 3:4

85e minuut.
Posłuszny heeft problemen om de bal te vangen. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski geeft de bal voor. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen. Sommese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 42%, SAN ESCOBAR 58%.
FC Krikos - SAN ESCOBAR 3:4