Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Baltic Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 38949
Dąbie `07 Szczecin ASRIM Iskrzynia
testowa2.2. Tactiek Na3
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
70.1 gemiddelde waardering 59
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Kuranty rent richting de bal. Jurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Jurukov passt de bal zonder na te denken. Schwarcz rent richting de bal. Schwarcz schiet op doel. Bùi Đông bokst de bal weg.

6e minuut.
Schwarcz rent richting de bal. Zygmuntowski maakt een afschuwelijke overtreding. Schwarcz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurukov met een snel genomen vrije trap. Uribe maakt een snoekduik en kopt de bal. Bùi Đông bokst de bal weg.

7e minuut.
Klungelig pakt Vlassopoulos de bal. Osmanović is nu in balbezit. Vlassopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlassopoulos haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun met een sublieme pass. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Hutabarat is nu in balbezit. Hutabarat passt de bal met de wreef. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ASRIM Iskrzynia 1:0

15e minuut.
Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Kuranty heeft problemen om de bal te vangen. Kuranty geeft een lange en hoge pass. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Osmanović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołtun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ragnarsson kan de bal niet met de borst controleren. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osmanović krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rebelo de Sousa kopt de bal weg. Eguiguren onderschept slim de pass. Dziwisz is nu in balbezit. Hutabarat is nu in balbezit. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... Miller bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 53%, ASRIM Iskrzynia 47%.
Dąbie `07 Szczecin - ASRIM Iskrzynia 1:0

46e minuut.
Van de Capelle komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kuranty speelt de bal door. Kołtun rent richting de bal. Kołtun speelt de bal door. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kołtun neemt de hoekschop. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - ASRIM Iskrzynia 2:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małyszka komt het veld opgelopen. Zacharski komt het veld opgelopen. Pacułt komt het veld opgelopen. Bankert komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuranty de bal. Uribe is nu in balbezit. Uribe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Zacharski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Khater komt het veld opgelopen. Okno komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bankert onderschept slim de pass. Bankert heeft problemen om de bal te vangen. Bankert passt de bal in één keer door. Okno is nu in balbezit. Okno schiet op doel. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Żygus geeft een hoge lob. Daar is Dziwisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert geeft de bal voor. Khater springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 53%, ASRIM Iskrzynia 47%.
Dąbie `07 Szczecin - ASRIM Iskrzynia 2:0