Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały Alexandria SC
532_wide3 Tactiek awaria
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
71.1 gemiddelde waardering 72.6
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


10e minuut.
Daar is Leray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Meyappan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Alexandria SC 1:0

15e minuut.
Hesters met de inworp. Kabelev geeft een lange en hoge pass. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz schiet op doel. Meyappan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Alexandria SC 2:0

24e minuut.
Klungelig pakt Kabelev de bal. Kabelev geeft een hoge lob. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leray de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Alexandria SC 3:0

35e minuut.
Ruminkiewicz passt de bal in één keer door. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski geeft de bal voor. Szerszunowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Meyappan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Alexandria SC 4:0

37e minuut.
Szerszunowicz passt de bal in één keer door. Kabelev rent richting de bal. Kabelev passt de bal in één keer door. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Meyappan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Tömösi kopt de bal weg. Haroutiunyan is nu in balbezit. Haroutiunyan geeft de bal voor. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu geeft een hoge lob. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Török werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Alexandria SC 4:1

41e minuut.
Szerszunowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szerszunowicz passt de bal met de wreef. Kabelev heeft problemen om de bal te vangen. Kabelev geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Alexandria SC 5:1

43e minuut.
Perlick speelt de bal door. Daar is Kabelev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabelev geeft de bal voor. Szerszunowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Meyappan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Amsterdamski kopt de bal weg. Domaszewski rent richting de bal. Rosłoniec maakt een afschuwelijke overtreding. Rosłoniec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 35%, Alexandria SC 65%.
Zabujcze Strzały - Alexandria SC 5:1

46e minuut.
Steinbrenner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Türksevər onderschept slim de pass. Met opzet legt Haroutiunyan zijn tegenspeler op de grond. Türksevər raakt geblesseerd tijdens het duel. Noworyta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tömösi kopt de bal weg. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoniec rent richting de bal. Rosłoniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Leray is nu in balbezit. Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Meyappan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inworp. Szmiel komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Stoenescu geeft een hoge lob. Noworyta kopt de bal weg. Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksevər is nu in balbezit. Türksevər schiet op doel. Török bokst de bal weg.

69e minuut.
Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Meyappan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Alexandria SC 6:1

72e minuut.
Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski passt de bal met de wreef. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft een hoge lob. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Meyappan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machida komt het veld opgelopen. Bestry komt het veld opgelopen. Martínez Vinuesa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 43%, Alexandria SC 57%.
Zabujcze Strzały - Alexandria SC 6:1