Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Boscy Footbolowcy
Satanmode5212wv2 Tactiek 5d2dmw2a
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
74.6 gemiddelde waardering 72.2
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
briljant Verdedigen formidabel


1e minuut.
Saraga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ronkowski. Saraga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Posłuszny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wieża maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Boscy Footbolowcy 1:0

5e minuut.
Ronkowski speelt de bal door. Hâldan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Posłuszny. Posłuszny krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Cişmaşu passt de bal in één keer door. Subev heeft problemen om de bal te vangen. Subev geeft een hoge lob. Daar is Wieża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża draait met de bal, schiet en ... Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cólzera met een sublieme pass. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Posłuszny zijn tegenspeler op de grond. Posłuszny krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

10e minuut.
Ronkowski met de inworp. Drahoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahoš passt de bal in één keer door. Ronkowski geeft een hoge lob. Hâldan springt en kopt de bal. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saraga zal de hoekschop nemen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Kolombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Boscy Footbolowcy 2:0

28e minuut.
Majdak verovert de bal door een tackle van achteren. Molina begaat een overtreding. Majdak raakt geblesseerd tijdens het duel. Saraga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Majdak springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saraga neemt de hoekschop. Majdak springt en kopt de bal. Kolombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Boscy Footbolowcy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 52%, Boscy Footbolowcy 48%.
SAN ESCOBAR - Boscy Footbolowcy 3:0

59e minuut.
Drahoš met een sublieme pass. Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski passt de bal zonder na te denken. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ronkowski passt de bal zonder na te denken. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano is nu in balbezit. Nano draait met de bal, schiet en ... Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kasianovich geeft een lange en hoge pass. Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasianovich begaat een overtreding. Kasianovich krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan speelt de bal door. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ronkowski met de inworp. Drahoš rent richting de bal. Drahoš geeft een hoge lob. Hâldan rent richting de bal. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Drahoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale verovert de bal door een tackle van achteren. Çanakkale passt de bal met de wreef. Nano is nu in balbezit. Nano draait met de bal, schiet en ... Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 62%, Boscy Footbolowcy 38%.
SAN ESCOBAR - Boscy Footbolowcy 3:0