Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 55551
FC Rupiecie Zabujcze Strzały
boorr Tactiek 532_new2
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
68.8 gemiddelde waardering 74
very good Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


14e minuut.
Szmiel passt de bal zonder na te denken. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev geeft de bal voor. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kabelev is nu in balbezit. Iturburu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabelev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hesters met een snel genomen vrije trap. Szerszunowicz springt en kopt de bal. Agačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Szerszunowicz probeert naar een medespeler te passen. Kabelev rent richting de bal. Kabelev passt de bal zonder na te denken. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Hesters is nu in balbezit. Hesters passt de bal zonder na te denken. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev geeft een hoge lob. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Perlick rent richting de bal. Perlick passt de bal zonder na te denken. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev geeft een hoge lob. Ruminkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 66%, Zabujcze Strzały 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rupiecie - Zabujcze Strzały 0:0

46e minuut.
Steinbrenner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ruminkiewicz kopt de bal weg. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel probeert naar een medespeler te passen. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lalovac passt de bal in één keer door. Kubiakas is nu in balbezit. Hesters begaat een overtreding. Hesters krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Amsterdamski kopt de bal weg. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel passt de bal met de wreef. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel. Agačević bokst de bal weg.

65e minuut.
Nicolici geeft een hoge lob. Inworp. Twardzik met een snelle inworp. Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalovac geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banker is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Zabujcze Strzały 1:0

67e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz passt de bal zonder na te denken. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ruminkiewicz stond buitenspel. Bestry komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Szmiel geeft een lange en hoge pass. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz onderschept slim de pass. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rupiecie - Zabujcze Strzały 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 67%, Zabujcze Strzały 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rupiecie - Zabujcze Strzały 1:1