Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 28692
FC Uroboros Siedlce Japanese Futbol
mad Tactiek bezpieka
53% Balbezit 47%
6% Spel op eigen helft 94%
94 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 25.8
excellent Schieten weak
excellent Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Okrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski speelt de bal door. Konarzewski speelt de bal door. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 1:0

2e minuut.
Davies met de inworp. Cãrbunaru rent richting de bal. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 2:0

4e minuut.
Gourounias speelt de bal door. Yervinyan speelt de bal door. Pniewski rent richting de bal. Pniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 3:0

6e minuut.
Konarzewski rent richting de bal. Cãrbunaru rent richting de bal. Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 4:0

8e minuut.
Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru geeft de bal voor. Pniewski heeft problemen om de bal te vangen. Pniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 5:0

9e minuut.
Davies probeert de bal met de borst te controleren. Davies speelt de bal door. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 6:0

10e minuut.
Davies met een snelle inworp. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru passt de bal met de wreef. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 7:0

11e minuut.
Klungelig pakt Paraschivu de bal. Inworp. Davies met een snelle inworp. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel. Gourounias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 8:0

12e minuut.
Davies kopt de bal weg. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 9:0

15e minuut.
Figares kopt de bal weg. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 10:0

16e minuut.
Inworp. Davies met de inworp. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel. Gourounias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 11:0

17e minuut.
Lendoiro geeft een hoge lob. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies passt de bal in één keer door. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 12:0

18e minuut.
Davies probeert naar een medespeler te passen. Pniewski is nu in balbezit. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 13:0

19e minuut.
Davies met de inworp. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski met een sublieme pass. Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Gourounias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cãrbunaru schiet op doel. Pniewski probeert de bal aan de voet te houden. Okrzewski rent richting de bal. Okrzewski schiet op doel. Gourounias probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Davies kopt de bal weg. Cãrbunaru is nu in balbezit. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski schiet op doel. Gourounias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 14:0

22e minuut.
Klungelig pakt Laden de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Davies neemt de hoekschop. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Gourounias bokst de bal weg.

23e minuut.
Yervinyan kopt de bal weg. Okrzewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Cãrbunaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sznaucer met een snelle inworp. Davies probeert naar een medespeler te passen. Pniewski rent richting de bal. Pniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Okrzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzewski probeert naar een medespeler te passen. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski schiet op doel. Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 15:0

26e minuut.
Davies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Konarzewski speelt de bal door. Pniewski rent richting de bal. Pniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pniewski de bal. Pniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 16:0

27e minuut.
Blythe met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davies met de inworp. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okrzewski is nu in balbezit. Okrzewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 17:0

29e minuut.
Oprescu passt de bal zonder na te denken. Inworp. Davies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Davies neemt de hoekschop. Cãrbunaru krijgt zijn hoofd ertegen. Gourounias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 18:0

30e minuut.
Davies met een snelle inworp. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Cãrbunaru met een sublieme pass. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 19:0

31e minuut.
Blythe speelt de bal door. Inworp. Davies met een snelle inworp. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru met een sublieme pass. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 20:0

33e minuut.
Łukaszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Okrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski passt de bal met de wreef. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pniewski rent richting de bal. Pniewski probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Gourounias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 21:0

37e minuut.
Daar is Figares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Pniewski rent richting de bal. Pniewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Davies kan de bal niet met de borst controleren. Davies met een sublieme pass. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 22:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davies met een snelle inworp. Konarzewski speelt de bal door. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel. Gourounias bokst de bal weg. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 23:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gourounias met een harde bal richting middenveld. Sznaucer kopt de bal weg. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 24:0

41e minuut.
Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru passt de bal met de wreef. Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 25:0

43e minuut.
Lendoiro geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Blythe stond buitenspel. Figares maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Pniewski de bal. Pniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 26:0

45e minuut.
Pniewski heeft problemen om de bal te vangen. Pniewski probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel. Gourounias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 5%, Japanese Futbol 95%.
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 27:0

46e minuut.
Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru passt de bal in één keer door. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Gourounias probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 28:0

48e minuut.
Cãrbunaru passt de bal met de wreef. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski passt de bal met de wreef. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 29:0

48e minuut.
Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru begaat een overtreding. Stephen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oprescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yervinyan kopt de bal weg. Konarzewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pniewski de bal. Pniewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 30:0

51e minuut.
Davies met een snelle inworp. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru met een sublieme pass. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias bokst de bal weg. Okrzewski is nu in balbezit. Okrzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 31:0

51e minuut.
Davies met een snelle inworp. Cãrbunaru met een sublieme pass. Okrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski draait met de bal, schiet en ... Pniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Gourounias met een harde bal richting middenveld. Konarzewski kopt de bal weg. Pniewski rent richting de bal. Pniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 32:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davies met de inworp. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel. Gourounias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 33:0

54e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru met een sublieme pass. Pniewski rent richting de bal. Pniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 34:0

56e minuut.
Łukaszewicz rent richting de bal. Łukaszewicz probeert naar een medespeler te passen. Okrzewski speelt de bal door. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 35:0

57e minuut.
Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davies met de inworp. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 36:0

58e minuut.
Figares met een sublieme pass. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Doeltrap. Gourounias trapt de bal weg. Konarzewski kopt de bal weg. Pniewski rent richting de bal. Pniewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Gourounias trapt de bal weg. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pniewski speelt de bal door. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel. Gourounias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 37:0

64e minuut.
Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Gourounias probeert naar een medespeler te passen. Yervinyan kopt de bal weg. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Gourounias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðalović heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Davies met een snelle inworp. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Davies zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 38:0

66e minuut.
Sznaucer passt de bal in één keer door. Okrzewski rent richting de bal. Okrzewski probeert naar een medespeler te passen. Davies is nu in balbezit. Davies geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Gourounias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 39:0

68e minuut.
Davies kopt de bal weg. Pniewski rent richting de bal. Konarzewski is nu in balbezit. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Gourounias trapt de bal weg. Konarzewski kopt de bal weg. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gourounias met een harde bal richting middenveld. Rydol kopt de bal weg. Cãrbunaru kan de bal niet met de borst controleren. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gourounias trapt de bal weg van het doel. Davies kopt de bal weg. Cãrbunaru kan de bal niet met de borst controleren. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 40:0

73e minuut.
Oprescu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davies met de inworp. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 41:0

77e minuut.
Gourounias speelt de bal door. Okrzewski met een sublieme pass. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Gourounias probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sznaucer met de inworp. Davies met een sublieme pass. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Gourounias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 42:0

80e minuut.
Inworp. Davies met een snelle inworp. Cãrbunaru is nu in balbezit. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Davies met een sublieme pass. Pniewski heeft problemen om de bal te vangen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 43:0

82e minuut.
Oprescu passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davies met de inworp. Cãrbunaru met een sublieme pass. Pniewski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Davies zal de hoekschop nemen. Cãrbunaru springt en kopt de bal. Gourounias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cãrbunaru is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Davies geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cãrbunaru springt en kopt de bal. Gourounias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Gourounias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 44:0

84e minuut.
Davies verovert de bal door een tackle van achteren. Davies speelt de bal door. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel. Gourounias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 45:0

85e minuut.
Cãrbunaru passt de bal zonder na te denken. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Pniewski speelt de bal door. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 46:0

86e minuut.
Davies met de inworp. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru passt de bal in één keer door. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 47:0

87e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Oprescu passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davies met de inworp. Cãrbunaru met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rydol onderschept slim de pass. Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski met een sublieme pass. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Laden is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Davies geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cãrbunaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 48:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 7%, Japanese Futbol 93%.
FC Uroboros Siedlce - Japanese Futbol 48:0