Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rypin FC Uroboros Siedlce
ZewCiotkiRambo Tactiek mad
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Depcik onderschept slim de pass. Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs passt de bal zonder na te denken. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski haalt uit met een fantastische trap. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sobol` passt de bal in één keer door. Nichaev geeft een lange en hoge pass. Samburski controleert de bal met de borst. García Becerra rent richting de bal. García Becerra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ryjáček passt de bal zonder na te denken. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski passt de bal met de wreef. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Davies passt de bal met de wreef. Obrubański is nu in balbezit. Florêncio maakt een afschuwelijke overtreding. Florêncio krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Patalas onderschept slim de pass. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski geeft een lange en hoge pass. Deglavs maakt een snoekduik en kopt de bal. Goussey bokst de bal weg.

41e minuut.
Łapeta probeert naar een medespeler te passen. Zborowski geeft de bal voor. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - FC Uroboros Siedlce 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 57%, FC Uroboros Siedlce 43%.
FC Rypin - FC Uroboros Siedlce 1:0

71e minuut.
Konarzewski geeft een hoge lob. Canonici kopt de bal weg. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Depcik verovert de bal door een tackle van achteren. Depcik speelt de bal door. Ryjáček geeft een lange en hoge pass. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. Goussey bokst de bal weg.

88e minuut.
Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański geeft de bal voor. Daar is Canonici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davies rent richting de bal. Davies haalt uit met een fantastische trap. Giardino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 63%, FC Uroboros Siedlce 37%.
FC Rypin - FC Uroboros Siedlce 1:0