Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32492
Skorpion Gdańsk FC Rypin
Scorpio Tactiek ZewCiotkiRambo
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 12
67.2 gemiddelde waardering 70.3
excellent Schieten excellent
very good Passen incredible
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Zborowski geeft de bal voor. Deglavs is nu in balbezit. Cleveland is nu in balbezit. Zborowski rent richting de bal. Zborowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Deglavs kopt de bal weg. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski schiet op doel. Królik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró passt de bal zonder na te denken. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs schiet op doel. Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - FC Rypin 0:1

30e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Toroyan onderschept slim de pass. Talik is nu in balbezit. Talik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpion Gdańsk - FC Rypin 1:1

40e minuut.
Canonici onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kożukar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Sobol` speelt de bal door. Samburski heeft problemen om de bal te vangen. Samburski met een sublieme pass. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Bíró is nu in balbezit. Slagle begaat een overtreding. Slagle krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Saarilehto kopt de bal weg. Zborowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Paździor ... Strafschop! Zborowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Deglavs kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Królik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - FC Rypin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 47%, FC Rypin 53%.
Skorpion Gdańsk - FC Rypin 1:2

48e minuut.
Samburski passt de bal met de wreef. Canonici is nu in balbezit. Ochetan begaat een overtreding. Ochetan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Paździor geeft een hoge lob. Nichaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Talik schiet op doel. Giardino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpion Gdańsk - FC Rypin 2:2

87e minuut.
Berbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbari geeft de bal voor. Talik kopt de bal weg. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 44%, FC Rypin 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skorpion Gdańsk - FC Rypin 2:2