Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Nu Viagros
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 62745
Dzialki Lesne Anioły Zemsty
kri2 Tactiek MID+WING
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
75.8 gemiddelde waardering 75.3
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen magical


4e minuut.
Bellos is nu in balbezit. El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orvik. El Habib is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Surma wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Żyluk passt de bal met de wreef. Kuśmierzak rent richting de bal. Hue onderschept slim de pass. Hue haalt uit met een fantastische trap. Jaross maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto geeft de bal voor. Martín Alexandre kopt de bal weg. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib draait met de bal, schiet en ... Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Amin geeft een lange en hoge pass. Surma kopt de bal weg. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft de bal voor. Szabat maakt een snoekduik en kopt de bal. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Inworp. Żyluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surma geeft een hoge lob. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kubas onderschept slim de pass. Kubas geeft een lange en hoge pass. Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabat rent richting de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rizzi rent richting de bal. Kubas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rizzi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rizzi neemt zijn aanloop. Jaross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Anioły Zemsty 0:1

30e minuut.
Orvik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Alexandre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surma rent richting de bal. Surma geeft een hoge lob. Thompson bokst de bal weg.

40e minuut.
Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Rizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmatin maakt een afschuwelijke overtreding. Dalmatin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 38%, Anioły Zemsty 62%.
Dzialki Lesne - Anioły Zemsty 0:1

51e minuut.
Martín Alexandre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellos. Martín Alexandre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Surma met een snel genomen vrije trap. El Habib krijgt zijn hoofd ertegen. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Surma met een sublieme pass. Martín Alexandre rent richting de bal. Orvik begaat een overtreding. Orvik krijgt een gele kaart. Martín Alexandre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martín Alexandre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El Habib springt en kopt de bal. Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzialki Lesne - Anioły Zemsty 1:1

71e minuut.
Hue speelt de bal door. Daar is Hoàng Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hiếu passt de bal zonder na te denken. Rizzi rent richting de bal. Rizzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Rizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bəşiroğlu. Rizzi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rizzi kan niet meer verder spelen. Lucian komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Martín Alexandre kan de bal niet met de borst controleren. Martín Alexandre passt de bal in één keer door. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. El Habib maakt een snoekduik en kopt de bal. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu passt de bal in één keer door. Obreshkov is nu in balbezit. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hue passt de bal zonder na te denken. Amin rent richting de bal. Amin passt de bal in één keer door. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fernández Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hue zal de hoekschop nemen. Obreshkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kubas rent richting de bal. Bělohoubek onderschept slim de pass. Bělohoubek speelt de bal door. Lucian rent richting de bal. Lucian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Anioły Zemsty 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 44%, Anioły Zemsty 56%.
Dzialki Lesne - Anioły Zemsty 1:2