Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17382
Japanese Futbol Paka Jabłoniaka
bezpieka Tactiek moja 442 3skrz
50% Balbezit 50%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 61
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Mierzwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grulski probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Mierzwiński kopt de bal weg. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:1

7e minuut.
Giernatowski speelt de bal door. Klungelig pakt Mierzwiński de bal. Mierzwiński met een sublieme pass. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Donyushkin de bal. Donyushkin speelt de bal door. Giernatowski speelt de bal door. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:3

12e minuut.
Grulski met een sublieme pass. Mierzwiński speelt de bal door. Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembowski met een sublieme pass. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:4

13e minuut.
Mierzwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giernatowski rent richting de bal. Giernatowski passt de bal met de wreef. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mierzwiński met een snelle inworp. Grulski is nu in balbezit. Grulski speelt de bal door. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski passt de bal zonder na te denken. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:5

21e minuut.
Giernatowski is nu in balbezit. Giernatowski met een sublieme pass. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:6

22e minuut.
Grulski met de inworp. Mierzwiński is nu in balbezit. Mierzwiński speelt de bal door. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mierzwiński rent richting de bal. Mierzwiński passt de bal in één keer door. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Grulski passt de bal in één keer door. Zembowski is nu in balbezit. Antonescu met een sublieme pass. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Grulski met een sublieme pass. Hawryszczak is nu in balbezit. Hermon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hawryszczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Hawryszczak neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:7

32e minuut.
Zembowski is nu in balbezit. Hawryszczak probeert naar een medespeler te passen. Antonescu speelt de bal door. Grulski rent richting de bal. Grulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:8

33e minuut.
Grulski probeert naar een medespeler te passen. Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hawryszczak de bal. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:9

35e minuut.
Grulski verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski passt de bal zonder na te denken. Mierzwiński probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grulski is nu in balbezit. Grulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:10

39e minuut.
Zembowski is nu in balbezit. Zembowski passt de bal in één keer door. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:11

40e minuut.
Mierzwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiński passt de bal zonder na te denken. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:12

44e minuut.
Porcel speelt de bal door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Grulski rent richting de bal. Grulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 93%, Paka Jabłoniaka 7%.
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:13

47e minuut.
Tombesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombesi probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon geeft een lange en hoge pass. Giernatowski met een sublieme pass. Daar is Hawryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Mierzwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grulski rent richting de bal. Grulski speelt de bal door. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Donyushkin speelt de bal door. Zembowski is nu in balbezit. Zembowski speelt de bal door. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:14

55e minuut.
Mierzwiński met een snelle inworp. Grulski speelt de bal door. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:15

56e minuut.
Mierzwiński onderschept slim de pass. Mierzwiński passt de bal in één keer door. Hawryszczak heeft problemen om de bal te vangen. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:16

58e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Zembowski is nu in balbezit. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:17

60e minuut.
Cabarrocas heeft problemen om de bal te vangen. Grulski verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Wojtowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawryszczak heeft problemen om de bal te vangen. Hawryszczak schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:18

62e minuut.
Wojtowicz probeert naar een medespeler te passen. Donyushkin is nu in balbezit. Donyushkin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hawryszczak de bal. Hawryszczak schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grulski is nu in balbezit. Grulski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:19

64e minuut.
Giernatowski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Wojtowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:20

69e minuut.
Wojtowicz rent richting de bal. Mierzwiński speelt de bal door. Hawryszczak speelt de bal door. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Karbowiak komt het veld opgelopen. Donyushkin trapt de bal weg. Zembowski kopt de bal weg. Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembowski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Wojtowicz rent richting de bal. Wojtowicz met een sublieme pass. Grulski rent richting de bal. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Hermon verovert de bal door een tackle van achteren. Hermon geeft een lange en hoge pass. Zembowski speelt de bal door. Karbowiak is nu in balbezit. Karbowiak draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karbowiak rent richting de bal. Karbowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:21

75e minuut.
Grulski met de inworp. Mierzwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiński passt de bal zonder na te denken. Karbowiak heeft problemen om de bal te vangen. Karbowiak haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:22

76e minuut.
Zembowski rent richting de bal. Zembowski met een sublieme pass. Grulski is nu in balbezit. Grulski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembowski passt de bal zonder na te denken. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak probeert de bal aan de voet te houden. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Zembowski kopt de bal weg. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:23

81e minuut.
Zembowski rent richting de bal. Zembowski speelt de bal door. Daar is Karbowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karbowiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski passt de bal met de wreef. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:24

83e minuut.
Grulski met een snelle inworp. Mierzwiński is nu in balbezit. Mierzwiński met een sublieme pass. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Mierzwiński passt de bal met de wreef. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak passt de bal zonder na te denken. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:25

86e minuut.
Donyushkin rent richting de bal. Donyushkin geeft een hoge lob. Karbowiak kopt de bal weg. Karbowiak rent richting de bal. Karbowiak draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karbowiak rent richting de bal. Karbowiak draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Giernatowski is nu in balbezit. Wojtowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giernatowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mierzwiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zembowski heeft problemen om de bal te vangen. Zembowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 95%, Paka Jabłoniaka 5%.
Japanese Futbol - Paka Jabłoniaka 0:26